1 buc PVC Gol Izolare Coaster Tampoane de Masa Castron Rogojini Acasă de Crăciun Decor Nunta Rezistente la Căldură Placemat Pentru Masa

17.63lei

18.54lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 buc PVC Gol Izolare Coaster Tampoane de Masa Castron Rogojini Acasă de Crăciun Decor Nunta Rezistente la Căldură Placemat Pentru Masa de Culoare: aur/argintiu/aur roz/aur lumina/lumina de argint

Material: PVC

Dimensiuni: 390*390mm

Caracteristici: non-alunecare, rezistent la căldură, rezistent

Greutate: 95g

Lista de pachete: 1*placemat

-- Material :Mediu materiale din PVC, care este durabil, non-toxic.

- Caracteristici: anti-alunecare, izolare termică.Protejează masa de placă fierbinte urme, zgârieturi și deversare cu acest durabil loc mat.

-- design: completarea Perfectă pentru masa de seara, elegante, placemat pentru a adăuga mai multă distracție la bucătărie.

-- Multifuncțional: Perfect pentru familia utilizarea de zi cu zi, bucatarie, hotel sau birou de afaceri.Mare pentru uz exterior și interior pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

- Ușor de curățat: Usor de intretinut, ștergeți cu o cârpă umedă.

-- Durabil: -durabil, mat de masă este protejat pentru a rezista la decolorare, concepute pentru a dura ani de zile cu utilizare de zi cu zi.

-- Practice și decorative: Ai o buna functionare a practicabilitatea si decoratiuni, ușor de plasat sub pe masa pentru a evita desktop zgârieturi.

- Ușor pentru a stoca: Pot fi pliate pentru depozitare ușoară.

-- Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați fotografie și lauda de 5 stele.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul,

Va garantam ca vom 100% pentru a rezolva orice probleme pentru tine și de a face să vă mulțumiți.Comunicarea este cel mai bun mod.

servicii:

Ne pasă de clienții noștri fideli și va ajuta mereu.

Vrei pentru a construi o viață fericită și de durată afaceri cu tine

Etichete: elantra cupa coaster, mat tabl, mare castron sunet, cupa mat, ceașcă de cafea, pentru mat, electr scuter, clipboard fișier, castron de orez, decor de nunta cort

Tema Flori
Material PVC
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Regională Europa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea