Iarna Cald Confortabil Leneș Patura cu Gluga Hanorac Fleece Pătură Pufos Confortabil Ponderat Pătură Arunca TV Pături pentru Canapea Pat

158.77lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Iarna Cald Confortabil Leneș Patura cu Gluga Hanorac Fleece Pătură Pufos Confortabil Ponderat Pătură Arunca TV Pături pentru Canapea Pat

Piept:170cm

Lungime:100cm

Elementul va fi livrat în termen de 7 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

Estimat timp de transport maritim: (Important, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de licitare)

1. Pentru Statele Unite ale americii/Federația rusă/Marea Britanie/Ucraina/Australia/Germania/Brazilia/Portugalia/Mexic/Canada : transport gratuit prin ePacket livrare din China (de la 7 la 20 de zile lucrătoare).

2. La nivel mondial: China Post Aer Înregistrat Mail.

De obicei, elementul va sosi în termen de 30-60 de zile lucrătoare de la expediere.Brazilia nevoie de mai mult timp 50-120 zile lucratoare de transport (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

3. Livrare en-gros: ne Contactați în legătură cu metoda de transport maritim, vom alege cel mai rapid și sigur mod de livrare.

Cum de a urmări coletul?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: 17track.net

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.

Pentru picătură de transport maritim, puteți trimite comanda pe adresa clientului, putem trimite coletul fără orice informații cu privire la magazinul nostru.

Există orice taxe vamale?

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale.Noi va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa.Dar din cauza politici diferite în diferite țări, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.vă rugăm să verificați politica vamală la locul tău,ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.

Feedback :

1. Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de excelență pentru experienta de shopping de 5 stele și 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv 5stars este foarte important pentru noi.

Ne exprimam solicita să ne contactați imediat,ÎNAINTE de a ne da 3 stele sau 1 stele feedback-ul, astfel încât să ne putem satis factorily rezolva grijile tale.

2. Vă rugăm să cumpere elemente, dacă sunteți de acord cu termenii de mai sus.

Etichete: adidas capota, comfi, tricou jordan, cuvertură de pat de iarna, ponderat pătură ot, 002 cosplay, rattan canapea, ponderat pătură etsy, pătură hoodi, canapea modulara

Forma Alte
Model Tip Solid
Greutate 0.55kg
Technics Croșetate
Sezon Iarna
Numărul De Model Iarna confortabil
Rezistența Culorii (Clasa A) 4
Stil Europa
Setați Tipul Da
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Clasa Clasa A
Utilizarea În afara
Caracteristică Portabil
Nume De Brand AILYDK
accepta Picătură de transport maritim/de ordine în Vrac
Grupa De Vârstă Adulți
Tip Coral Fleece Tesatura
Material 100% Poliester
model Simplu Vopsit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea