Motocicleta Proiector Far Dublu Angel Devil Eye Led-uri de Conducere Auto Lumina Motocicleta Motocicleta de cap lampa 30W 1200Lm

62.97lei

89.98lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

【Model produs】: CS-460A

【Produs Greutate Net】: 212g

[Produs greutate brută]: 256.4 g

[Produs]: aliaj de aluminiu + plastic ABS

[Tensiune de intrare]: DC 12V-85V

【Produs Putere】: 30W

[Flux de lumină]: 1200LM/W

[Umbră forma]: Built-in LED-uri faruri

[Durata de viață]: 200000h

[Modele aplicabile]: 12-85V DC modele

[Tip de lampă]: margele lampa CREE

[Dimensiune produs]: diametru 9cm mare de 8,5 cm

[Dimensiune ambalare]: 12*10*9cm

[Avantajele produsului]:

1. Adoptarea dual-lens lentilă, perfect viziune de noapte pentru condus pe timp de noapte, îmbunătățirea drumurilor de efect de iluminare, îmbunătățind siguranța de conducere, și arată perfect personalitatea.

2. CREE margele lampa, un bine-cunoscut producător și lider în industria globală a CONDUS epitaxie, chips-uri, ambalaje, solutii de iluminat LED, compus materialelor semiconductoare, dispozitive de putere și frecvență radio.

3. Utilizarea de înaltă calitate din aliaj de aluminiu CNC de taiere de tehnologie, bine concepute, ușor de instalat, rapid-detasabila corp din aliaj de aluminiu este puternic și are o bună disipare a căldurii de performanță.

4. Cree piață avantaj vine din carbură de siliciu (SiC) material și utilizarea de acest lucru pentru a epitaxial chips-uri și pregătirea de dispozitive conexe.Aceste chips-uri și dispozitive puteți utiliza mai multă energie într-un spațiu mic, și, în același timp, generează mai puțină căldură decât alte tehnologii existente, materiale și produse.

Etichete: lumini suplimentare motocicleta gs, dexp ixion ml250, faro motocicleta, ba20d led, a condus motocicleta lumina de ceață, led motocicle, motorola, angel eyes kawasaki 300, diavolul tricou, autoki led

Tip De Element Faruri De Asamblare
Putere 30W
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea