21 1/2/3/4 Locuri De Culoare Elastic Canapea Acoperi Spandex Moderne Poliester Canapea De Colt Canapea Acoperitoare Scaun Protector Camera De Zi

13.75lei

18.58lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Nume De Brand:Housmife

Material:92% Poliester + 8% Spandex

Model:Modern

Dimensiuni:

Singur scaun canapea coperta: potrivit pentru canapea de dimensiuni 90-140 cm

Dublu-canapea scaun coperta: potrivit pentru canapea de dimensiuni 145-185 cm

Trei canapea scaun coperta: potrivit pentru canapea de dimensiuni 190-230 cm

Patru locuri, canapea de acoperire: potrivit pentru canapea de dimensiuni 235-300 cm

Aplicabile canapea : fara brate canapea,Cotiera canapea în formă de L, canapea, Canapea extensibilă

Vă rugăm măsura canapea include cotiera,apoi alegeți dimensiunea,dacă nu-l măsoare,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.

Pachetul Include:1 buc canapea acoperi

Nota: Produsul este doar 1 buc acoperă canapea, inclusiv față de pernă.(Prețul unitar este pentru 1 buc fotoliu,nu include fata de perna sau alte accesorii,dacă doriți pernă,aveți nevoie pentru a plasa comanda separat.)

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Aceasta canapea acoperi aplicabile canapea care există un decalaj,între scaunul cu spătar și cotiera.(Vă rugăm să asigurați-vă că are canapea adânci decalajul de alunecare spuma baruri înainte de cumpărare.Canapeaua noastră capacul nu este potrivit pentru canapea cu adâncime mică diferența.)

2. Vă rugăm măsura canapea include cotiera,apoi alegeți dimensiunea,dacă nu-l măsoare,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.

3. Manual de măsurare eroare de 1-3cm este admisibilă,diferite țări au diferite dimensiuni,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra.

4. Din cauza transportului pe distanțe lungi problemă,produsul va fi un pic ori,poate, nu atât de plat ca imagine ,dar doza nu afectează de utilizat.

5. Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca modelul este același așa cum se arată în fotografii.Care nu-ți poți alege, de la culoare buton,vă rugăm să ne contactați.

Etichete: scaun rotund acoperitoare, scaun pliabil, 3 locuri, tetiera canapea, acoperi canapea, scaun mic acoperitoare, albastru set canapea, covor europene, capacul de pe colțul de canapea, Canapea 3 locuri

Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea