1 Pereche/Pachet Catarama Centura de Acostare Depozitare Marfă Curele de Legat din Poliester Auto Vehicul Off-Road Curele pentru Masina de Motociclete Biciclete

35.64lei

46.91lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs:

Culoare: Negru

Material: Poliester

Modele aplicabile: SUV

Dimensiune ambalare: despre 15*13*2.5 cm/5.91*5.12*0.98 în

Pachetul greutate: 0,3 kg

Lungimea totală a single chingi (aprox.): 5.75 m/2.26 în, latime: 2.5 cm/0.98 în

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru lumina de fixare-tip de nave sau alte bunuri de pe rafturi, de pe vehicule sau orice locurile unde mărfurilor trebuie să fie fixe, dar cârlige nu poate fi folosit.

Caracteristici:

1. Ușor de instalat, practic și comod

2. Realizate din țesătură de poliester, nu este ușor să poarte și rupe

3. Lungime reglabilă pentru a satisface nevoile de diferite bunuri la pachet

Notă:

Cureaua este o siguranță dublu împletit pentru a face să vă fi la usurinta.Aceste realizate de înaltă densitate țesute de înaltă calitate, din benzi de poliester extrem de rezistent si nu se va uza pentru performanță pe termen lung.

Lista De Ambalare:

Portbagajul chinga curea*2

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: cilindru de aer acționează singur, curea de remorcare, bicicleta portbagaj, clichet curea, ktm curea, bike rack masina, de îngrijire a sănătății genunchi, mâner offroad 4x4, cosmetice pentru bagaje, jdm șnur

Articol Greutate 240g
Lățime 2,5 cm/0.98 în
Schimb Numărul Parte -
Element De Lungime 5.75m
dimensiune ambalare despre 15*13*2.5 cm/5.91*5.12*0.98 în
Caracteristici Speciale Masina portbagajul chingi
culoare negru
Lățime Produs 2.5cm
Țara/Regiunea de Fabricație CN
Modele Aplicabile suv
Altă Parte Numărul -
Înălțime Element 0
Numarul Parte -
singur chingi (aprox.) 5.75 m/2.26 în
Tip De Material Poliester
Plasarea pe Vehicul -

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea