Birou Pad Anti-Alunecare PU Piele Pad Mouse-ul pentru Computere Dublă Utilizare, Birou de Scris, Mat Pentru Office Acasă Mousepad de Gaming Mat

37.00lei

45.13lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Birou Pad Anti-Alunecare PU Piele Pad Mouse-ul pentru Computere Dublă Utilizare, Birou de Scris, Mat pentru Office Acasă H-cel mai bun Descriere:

Caracteristici:

1. Materiale de inalta calitate: Realizate din material durabil de piele PU, care protejează sticla/lemn desktop-ul de la zgârieturi, pete, scurgeri, căldură și scuffs.Confortabil suprafata poate reduce oboseala mainii.

2. Rezistent la apă și Ușor De Curățat: suprafață impermeabilă previne birou de vărsat băuturi sau cafea.Dacă doriți să curățați-l, pur și simplu ștergeți suprafața cu o cârpă umedă.

3. Mare și Non-Alunecare: Multifunctional pad de dimensiuni 80x40cm este suficient de mare pentru a găzdui laptop, mouse-ul, tastatura, comprimat, instrument de birou și alte mici articole de birou.Non-alunecare material adaugă, de asemenea, stabilitatea în timpul utilizării de zi cu zi.

4. Portabil: Ușor să se rostogolească în sus pad și luați-l oriunde, ține-ți birouri curat.

5. Multi-scenariu de utilizare: Pentru birouri, student birouri, mese etc. Este foarte potrivit pentru orice birou modern și acasă scenă.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Desk Pad Mouse Pad

Dimensiune produs: 80*40cm

Produs material: piele PU

Pachetul Include:

1 x desk pad

Etichete: birou pad, demon slayer mousepad, birou mat bărbați, joc mouse-pad, mouse pad, birou mat, vintage mouse pad gaming, mousepad alb, piele de argint mouse pad, mare birou din piele pad

Mouse Pad-Uri jocuri birou
mousepad mouse-ul mat
Material Alte
Numărul De Model 263883
Origine NC(de Origine)
Stil birou pad
Pachet No
Produse De Stare Stoc
Nume De Brand Etmakit
mat birou mat
Gaming Mouse Mat birou mat
mouse pad jocuri Accesorii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea