Bluetooth LED Beanie Hat Built-in Stereo USB Reîncărcabilă LED Luminat Tricot Capac Unisex, Cadouri pentru Barbati, Femei, cel Mai bun de Vânzare-WT

59.92lei

74.91lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bluetooth LED Beanie Hat Built-in Stereo USB Reîncărcabilă LED Luminat Tricot Capac Unisex, Cadouri pentru Barbati, Femei, cel Mai bun de Vânzare-WT Descriere:

Caracteristici:

1. Tehnologia fără fir Bluetooth oferta stabile și mai puternice conexiune,suport muzică și de asteptare, ușor și rapid pentru a asocia cu dispozitivele tale.Built-in Difuzoare Stereo & Microfon, de a spori experiența dumneavoastră de ascultare muzică.Puteți să-l eliminați pentru a încărca de laptop, banca de putere, priza, incarcator auto, etc.

2. Construit cu acces ușor la portul USB de încărcare, pur și simplu încărcați-l prin intermediul incluse USD cablu.Este nevoie de 1-2 ore pentru a obține complet încărcată.Bateria oferă ore de lucru continuu până la 10 ore.Perfect pentru camping, drumetii, schi, vânătoare, jogging, ciclism, mersul pe jos câine, reparații auto, etc.

3. Acest capac beanie este realizata din ultra-moale și izolare excelentă bază de acril material elastic, care are o mare elasticitate, oferă maximum de confort,delicatețe, și de mobilitate pentru cel mai versatil stil de viață interioară, sport-activ în aer liber, sau utilizarea de zi cu zi, fără a compromite confortul.

4. Acesta este spălat cu mâna, vă rugăm să eliminați cu LED-uri și căști înainte de spălare.

5. Cel MAI bun cadou perfect pentru Ziua Recunoștinței, de Crăciun, Ziua de nastere si alte ocazii speciale.

Caietul de sarcini:

Material: Acril

Dimensiune: 19.5*22*2 cm (ambalare)

Pălărie margine: nu refuz

Capac circumferinta: adult (flexibil)

Capacitate baterie: 300mAh

Bluetooth protocol: 5.0

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Pachetul Include:

1 x Pălărie

Etichete: led pălărie ses, capac kia lumina, capota led, pi bluetooth pălărie, pac a condus, capac far, palarie de dus, pălărie usb cu led-uri, 6 panoul cap, margele beanie hat

Numărul De Model capac
Stil Casual
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Material Bumbac
Gen Unisex
Nume De Brand Swokii
Numele Departamentului Adult

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea