Wallpad S6 Negru, Argint, Aur 3 Banda 1 Mod 2 Mod Eclectic Putere Lumina Comutator Basculant Periat de Plastic PC-ul Imita Aluminiu

26.22lei

43.69lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De planificare pentru a cumpara pentru casa ta sau de cumpărare pentru un client?Contactați-ne pentru a pregăti pe deplin pentru care aveți nevoie și de a lua în continuare discount pentru cantitate mare..

Dacă sunteți un cumpărător din Europa, inclusiv Rusia, Belarus, Kazahstan, Uzbekistan, Ucraina, Armenia, veți avea o șansă de a obține noastră DDP Service ( Emis Datorie de Plătit, plătim toți taxe fiscale pentru tine ) .Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a confirma comanda dvs. este disponibil.

Descriere S6 Imita Aluminiu Periat PC (Plastic) seria da un simplu, dar conceput în căutarea frumos.Materialul a fost Ignifug de Plastic PC-ul dar se pare ca aluminiu periat.Cu un preț economic pentru a bucura de un design frumos și de înaltă calitate, siguranță!S6 Serie acoperă întreaga gamă de comutatorul de prize, inclusiv diferite culori și plăci.Dacă nu găsiți ceea ce aveți nevoie, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți pentru ajutor!

Gang - Mijloace electrice cercuri sau butoane. 1 Gasca înseamnă 1 buton, 2 Banda înseamnă 2 butoane, 3 Gasca înseamnă 3 butoane.Mod - 1 Mod de mijloace switch-ți lampa de la 1 loc. 2 Mod intermediul switch-uri de control lămpile în 2 locuri diferite.Dacă aveți nevoie pentru a face de 2 modul de control, ai nevoie de 2 bucăți de 2 way switch-uri pentru 1 lampa.Intermediar switch-atunci Când aveți nevoie pentru a controla o lampă la mai mult de 3 locuri, veți avea nevoie de intermediar switch-uri pentru a fi instalat între 2 bucăți de 2 way switch-uri.Consultați un electrician sau trimite un mesaj la serviciul clienți dacă încă mai ai dubii.

Wallpad S6 Negru, Argint, Aur 3 Banda 1 Mod 2 Mod Eclectic Putere Lumina Comutator Basculant Periat de Plastic PC-ul Imita Aluminiu

Pentru cumpărătorii din UE, s-ar putea nevoie de caseta de spate pentru a instala produsul.Vă rugăm să faceți clic pe imagine pentru a cumpara.

Sfaturi pentru clienți Angro și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: pc-switch-uri de putere, potențiometru multi, trabuc poster, profil de aluminiu pentru cnc, comutator wifi, seminția panou de sticlă, 30 de ani de decor, 8 gasca, caligrafie islam, comutator ridicare

Curent 16A
Utilizare pentru 2 Banda Comutator De Lumină
Garanție 10 Ani
Material Panou PC Plastic
Numărul De Model 2 Banda 1 Mod 2 Mod
Tip De Element Switch-uri
Certificare ROHS
Tip Comutator Comutator Basculant
Material Cupru
Tensiune AC 250V / 50~60Hz
Caracteristici Periat Imita Aluminiu PC
Distanța de instalare 60mm
Dimensiune de Panou 86*86mm
Finisare Periat Imita Aluminiu
Nume De Brand Wallpad

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea