12V 10 Litru Pompa Hidraulica Groapa Singur rol Trailer Unitate de Putere Unitate de Ambalaj

1 438.57lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

Caracteristici & Detalii

【 MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE PENTRU LONGEVITATE】- Acest hidraulice unitate de putere plină de construcție de înaltă calitate, cu rezistență ridicată și duritate.Buna rezistenta la uzura, durabil în uz. 【 FAST START】- de înaltă calitate pompa hidraulică asigură un start rapid de fiecare dată și un timp cu ajutorul perioada, Reduce intensitatea forței de muncă, pentru a îmbunătăți hidraulice trailer pompa eficiența de lucru. 【 De ASIGURARE a SIGURANȚEI】- electric pompă hidraulică este construit pentru a dura, iar rezervorul a fost special conceput pentru a nu fisura & scurgere în condiții dure. 【 UȘOR DE OPERAT】- Acest dump trailer pompe hidraulice echipate cu alte instrumente hidraulice pot efectua ridicarea, presiune tip, cot, îndoire rând, îndreptare, tăiere, asamblare, demolare și multe alte lucrări. 【 APLICAREA pe scară LARGĂ a energiei Hidraulice utilizate în aplicații în cazul în care extinderea unui cilindru hidraulic este necesar, camion hayon lift, lift, gunoi, lift camion, plug de zăpadă, platforme autopropulsate, semne rutiere, manipularea materialelor, scaune cu rotile, lifturi, etc.

Întreținere: trebuie să păstrați dispozitivele de acționare și curățare de conducte,pentru a preveni murdaria de la intrarea în sistem.Trebuie să păstrați rezervorul de nivel ulei,după un ciclu de lucru, corespunzătoare umple de ulei.Cum ar fi pompa de aspirație a aerului va duce la deteriorarea pompei și deteriorarea sigiliului. 100 de ore după rularea ulei hidraulic pentru prima dată să se alăture,schimb de ulei nou.după un an(1500 ore) pentru a înlocui un ulei nou.Hidraulice iol vâscozitate pentru 22 și 46 de ani a fost frecvent/s.Mediu de lucru temperatura înaltă a folosi uleiuri hidraulice de viscozitate ridicată,scăzută mediu de lucru cu vâscozitate scăzută ulei hidraulic.Caracteristici Cheie

Robust si Durabil

Peste-unitate de presiune de presiune supapă de siguranță hidraulică a pompei de gunoi pentru a evita supra presiune daune sau extrem de presat.

Pornire Rapidă

Motorul este construit pentru a dura, iar rezervorul a fost special conceput pentru a nu fisura & scurgere în condiții dure.Acest lucru de înaltă calitate, pompe hidraulice asigura durată lungă de viață și un mod rapid de pornire de fiecare dată.

Zgomot Redus

Construite cu ulei de înaltă calitate suge conducte, care avea nevoie să fie curățate de multe ori, ne dump trailer pompa de muncă într-un low-stare de zgomot.

Rapid Producția De Petrol

Perfect de înlocuire pompă pentru 12VDC controlate de sisteme hidraulice, pompe hidraulice cu o singură acțiune conceput pentru montare orizontală, capabil de a rapid producția de petrol.

Complet De Echipamente

Acest dump trailer hidraulic este echipat cu alte instrumente hidraulice pot efectua ridicarea, presiune tip, cot, îndoire rând, îndreptare, tăiere, asamblare, demolare și multe alte lucrări.Reduce intensitatea forței de muncă.

Aplicarea Pe Scară Largă

Gunoi hidraulic utilizat în aplicații în cazul în care extinderea unui cilindru hidraulic este necesar, camion hayon lift, rv nivelare, lift, gunoi, lift camion, plug de zăpadă, platforme autopropulsate, semne rutiere, manipularea materialelor, scaune cu rotile, lifturi, etc.

Etichete: lichidului de răcire a mașinii, pompa cu roti dintate, hydraul pompa, pompă, pompa hidraulica unitate, hidraulic, remorcă, pompe hidraulice electromagnetice, ulei pompă de 12v, solar de apă caldă pompă de circulație, angrenajul pompei de ulei

Certificare CE
Utilizare Apa
Cerere Criogenice
Numărul De Model 10LCZYYBTXDZY0001V0
Nume De Brand LanYuXuan
Structura pompa cu roti dintate
Combustibil Benzina
Origine NC(de Origine)
Presiune De Înaltă Presiune
Putere Hidraulice
Teoria Pompă Centrifugă De
Standard sau Non-standard STANDARD

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea