Tilta MB-T15 Mini Mat Cutie pentru DSLR mirrorless camere mattebox inel obiectiv 55mm 58mm 77mm 67mm 52mm pentru BMPCC 4K, 6K A7 GH5 5D4

408.80lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tiltaing MB-T15 Mini Mat Cutie pentru DSLR mirrorless camere de stil Tilta parasolar accesorii tilta mattebox Mini matte box este o greutate de lumină și accesibilă soluție pentru cineaști folosind DSLR și mirrorless camere de stil.Mini Mat Cutie cantareste doar 140g (4.9 oz) și poate ajuta la prevenirea arderii și oferă un plus de protecție pentru lentilă.Mini Caseta Mat dispune de un pavilion francez cu 180 de grade de acoperire. 1/4-20 și 3/8-16 puncte de fixare și rece pantof monteaza oferi puncte de montare pentru orice accesorii, inclusiv lumini cu LED-uri sau microfoane.Kit-ul include, de asemenea, o 15mm mat suport cutie care se atașează la partea de jos a caseta mat, asigurarea lentile în loc de a oferi lentile de stabilitate. (nu are suport telescopic frontal element de lentile).Avantajul acestui matte box sunt cele două opțiuni de filtrare.Față de caseta mat oferă un slot pentru orice standard de 4×5.65 filtru.Șurub pe filtre poate fi atașat la adaptorul de inele prin interior filetat care se potrivesc cu fiecare inel adaptor diametru.Inel adaptor este atașat la obiectivul dvs., puteți clip de pe caseta mat și apoi se aplică șurub de pe filtru.Setul include Mini Caseta Mat, steagul francez, și patru inele adaptoare (82mm, 77mm, 67mm, și 72mm).Oferim, de asemenea, suplimentare inele adaptoare în non dimensiuni standard (52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 85mm) precum și cine versiune inele adaptoare (80mm si 85mm).Lista de ambalare: (1) Mini Caseta Mat corp (1) Mini Caseta Mat din fibra de carbon de sus flag (1) Tiltaing jos singur 15mm suport tijă (1) 15x100mm negru tija de aluminiu (2) chei Allen (1) Mini Mat Cutie 15mm singură tijă de prindere (1) 67mm inel adaptor (1) 72mm inel adaptor (1) 77mm inel adaptor (1) 82mm inel adaptor aparat de Fotografiat și lentile nu sunt incluse.

Notă:

1. Dvs. de telefon valabil NICI pentru transport maritim este necesar.În caz contrar, putem garanta livrarea.

2. Prețul nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.Vă rugăm să verificați Cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare.

3. Vom livra acest produs prin DHL pentru statele UNITE ale americii, Canada, Europa de Vest, Austrilia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea, Asia de Sud-est și așa mai departe.Nava de EMS pentru Rusia .

Pls contactati-ne pentru detalii de transport maritim dacă din America de Sud și Orientul Mijlociu.

Etichete: phrozen sonic 4k, aparat foto mirrorless, blackmagic cușcă, tesatura tilta bmpcc, ming, nikon aparat foto matte box, rig lumix gh5, caz gh5, muntele v, bmpcc 4k

Pachet Da
Numărul De Model MB-T15
Nume De Brand KonoFoto
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea