USB Masina Acoperiș Atmosfera Cer Stele Lampa Decor Acasă Proiector LED Violet Lumina de Noapte Reglabil Multiple Efecte de Iluminare

25.60lei

43.40lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ELEMENT DESCRIERE

1.O varietate de Starlight densitățile pot fi ajustate: masina lumini stele poate fi rotit pentru a regla stilul de iluminat, sursa de lumină este stabilă.

2.360° rotație + interfata USB: Ușor și flexibil, poate fi ajustat din mai multe unghiuri.Portabil, usor de instalat.

3.Înstelat luminos efect creează o atmosferă romantică pentru masina ta acoperiș sau o casă, și poate fi, de asemenea, folosite pentru a decora aniversari sau petreceri de vacanta.

4.Această stea proiector lampa poate fi folosit ca un cadou special pentru prietenii sau copiii.

5.Distracție acoperiș USB lumina poate fi folosit ca o lumina de noapte, camera de decorare, decorare auto, usb lumina de noapte de alimentare, încărcare prin USB interfață.

Descriere:

Produs material:ABS

Culoare: Mov(Ca imagini arată)

Curent: 0.2 A

Tensiune De Alimentare: 5 V

Putere: 0,15 W

Dimensiune produs:21.2*1.4*1.4 cm

Produs ambalaj: blister card

Pachetul include: de

1* masina USB star lumina plafon

Note:

1. 1 inch = 2.54 cm

2. Vă rugăm să-l măsoare tine de a alege mărimea potrivită.

3. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

ELEMENT POZE

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: piperul, pentru acasă, proiector de stele, cer luminos proiector, lampa led, mini proiector, proiector, lipici cer, 3d dragon lampa, galaxi proiector

Putere 0.15W
Certificare CCC
Sursa De Lumina Becuri Cu Halogen
Este Dispozitiv Inteligent No
Corpul Material Plastic
Forma DIY
Tip Baterie NICI unul
Origine NC(de Origine)
Tensiune 5V
Nume De Brand CHEIE-WIN
Sursa De Alimentare AC
Tip Atmosfera
Este De Becuri Incluse No
Utilizare Vacanta
Numărul De Model DJ190554
Generarea De Energie Mereu Pe
Este Nevoie De Baterii No
Este Baterii Incluse No
Tip De Element luminile de noapte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea