1000pcs 10*5mm Ușa Dulapului Sertar Barele de protecție Tampoane Adezive de Cauciuc, Bare de protectie pentru Dulapuri Sertar Aproape Rama de Tablou de Bord de Tăiere

149.07lei

156.91lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Clar Negru Usa Cabinetului Sertar Barele de protecție Tampoane 1000PCS 10*5 mm de Adeziv de Cauciuc, Bare de protectie pentru Dulapuri Sertar Aproape Rama de Tablou de Bord de Tăiere fonoizolant

Descriere produs ❤PUTERNIC SUPORT ADEZIV❤ Premium tampoane bara de protectie au o foarte lipicios auto-adeziv suport pentru a asigura tampoane sta în loc.Auto-adeziv tampoane bara de protectie sunt realizate de moale și eco-friendly poliuretan, în condiții de siguranță pentru mediu. ❤La ÎNDEMÂNĂ VARIETY PACK❤ Nostru 1000PCS pachet conține adeziv tampoane bara de protectie de 10mm în diametru și înălțimea de 5mm.Acestea sunt potrivite pentru orice tip de mobilier și obiecte de uz casnic: dulapuri, sertare, usi, blaturi de masă, laptop, placi de taiere, rame, etc. ❤UMEZI PERNA PROTEJA❤ Aceste adeziv tampoane bara de protectie funcționează cel mai bine pentru dedurizarea ușile dulapului din trantite, reducerea zgomotului în casa ta.De asemenea, ideal pentru a proteja și de a preveni alunecarea pe orice suprafețe, cum ar fi sticla, plastic, ceramica, lemn, etc. ❤UȘOR PENTRU a APLICA❤ Aceste adeziv de mobilier barele de protecție tampoane va fi aproape invizibil odată aplicat.Pur și simplu, coji de fructe și stick-ul bara de protecție picior de necesar locație.Ușor se desprinde fără să lase urme.

Aplicație:

-Mobilier barele de protecție au frecare mare rezistență pentru a menține lucrurile în loc, cum ar fi prevenirea rezervor de pește de alunecare.

-Cu partea de sus de sticlă bare de protectie, sunetul de închidere a ușilor va fi mult mai înăbușit.

-Este, de asemenea mare pentru a proteja un perete de la frigider se ocupe de lovirea de perete, atunci când este deschis.

-Barele de protecție sunt potrivite pentru usa, dulap, toaletă capac, comodă, masă de sticlă, vas, rezervor de pește,

decor de masă, ghivece cu plante, si orice alte piese de mobilier care are nevoie de amortizare sau fonoizolant.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Diametru: 10mm

Grosime: 5mm

Culoare: Translucid

Conținutul Pachetului:

-1000pcs x Clar Barele de protecție

Cum să se aplice:

Pasul 1: Curățați și uscați suprafața pe care doriți să se aplice

Pasul 2: se curata o bara de protecție din hârtie, fără a atinge adeziv

Pasul 3: Stick-ul bara de protecție de pe locul dorit, apăsați-l ferm

NOTE DE ATENȚIONARE:

1, vă Rugăm să nu-l folosească pe vopsea de perete, suprafața poate fi deteriorat atunci când peeling datorită aderență puternică.

2, vă Rugăm să nu utilizați pe tapet, inegale și suprafața umedă.

3, din Cauza naturii materialului, unele bare de protectie poate fi un pic de galben și bule.Dar nu există nici o problemă cu calitatea.

4, vă Rugăm să-l păstrați la îndemâna copiilor pentru a preveni ingerarea accidentală.

5, Cel nou are un pic de miros, deci, vă rog, pune-l într-un loc aerisit înainte de a utiliza pentru prima dată.

Etichete: adeziv de cauciuc, plus dimensiune cald, tampoane de cauciuc conic adhesiv, mai aproape de ușă, multi frame set, garnitura de cauciuc, lumini de cauciuc adeziv, bara proteja, bara de protecție spate, heron

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Tip Ușa Prinde & Mai Aproape De Ușă
Numărul De Model 10*5

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea