Tilta TT-0511-AM Lăsat mâner de Lemn Maner cu Rozeta Adaptor pentru aparat de fotografiat de film amator A73 GH5 ARRI ROȘU RIG G2X gimbal utilizare

516.16lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tilta TT-0511-AM Lăsat Woden se ocupe de 2.0 cu Arri Standard Rozeta

Manerul are un design ergonomic pentru a oferi maximum de confort în timp ce folosiți camera într-un Tilta camera de amator, pe Gravitatea G2 și G2X Cardane, sau într-un umăr montat de configurare prin intermediul atașat Arri Standard Rozeta.E sculptat manual din lemn bubinga și asamblate cu CNC-albit de aluminiu de înaltă calitate din aliaj.

Lista de pachete: (1) Bubinga lemn maner ergonomic pentru mana dreapta (1) Arri Standard Rozeta (1) Rosu M6 șurub de strângere

Pls rețineți că Tilta stânga mâner de lemn nu vine cu REC Declanșa și prin cablu.

Notă:

1. Dvs. de telefon valabil NICI pentru transport maritim este necesar.În caz contrar, putem garanta livrarea.

2. Prețul nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.Vă rugăm să verificați Cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare.

Garanție

1. NE vom concentra pe cele mai Bune de Calitate și servicii cu cea Mai buna Garantie, la Pret Rezonabil!

2. Oferim service în garanție 1 ani.

(1)Pentru mici reparatii sau înlocuiți un mic accesoriu, va vom trimite un accesoriu gratuit.

(2)Pentru grele repararea, vă rugăm să trimiteți produsul înapoi, vom trece la producator pentru reparatii.Odată ce repararea este terminat, vom posta înapoi la tine imediat.E un serviciu gratuit.

(3)va oferim durata de viață de serviciu tehnic.

Rambursare

Reveni pentru o Rambursare Completă (deducerea taxa de procesare) este oferit.Ne-ar oferi restituirea odată ce am primit pachetul, care este în original condiction.

În următoarele cazuri, ne-ar dori să schimbe dreptul de unitate pentru tine, fără nici o taxă, SAU te-ai întors pentru rambursare completă, inclusiv taxa de transport de returnare.

1. Putem livra elemente greșit pentru tine;

2. Online descriere a unui element este greșit, la momentul achiziției, e.g.listă o funcție care este, de fapt, nu sunt acceptate;

3. Vom trimite bunurile în culoarea potrivită NUMAI în CAZUL în care clientul se specifică o culoare la alegere, în scopul de comentarii sau comentarii înainte de a comanda.

Pls rețineți că cumpărătorul plătește de returnare taxe, taxa de transport maritim nu este rambursabil.

Transport

Nava doar pentru a-ți confirmat Balioilhaircare.ro adresa.

Vă rugăm să verificați adresa de livrare cu atenție înainte de checkout, nu poate fi schimbat dacă pentru finalizată.Nava în termen de 1-4 zile lucrătoare după ce a primit plata.Prețul nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.Vă rugăm să verificați cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare.Va vom informa cumpărătorii despre programul de transport maritim, dacă în afara programului normal de transport maritim de timp și să ofere numărul de urmărire, odată ce elemente au fost livrate.

EMS: 6-10 zile ; UPS/DHL/TNT/Fedex: 3-7 zile; ARAMEX/: 4-10 zile; Hongkong post: 10-20 de zile.

Feedback-ul

Cum ați cunoscut, feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru magazinul nostru .Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă simțiți noastră de produse și servicii este ok, sistemul nostru va face același lucru pentru tine în mod automat.

Dacă aveți orice problemă cu produsul & serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat.Vom încerca să rezolve cât mai curând posibil.Vă dorim un cumpărături fericit.

Etichete: dslr rig, moda umăr rig, yi gimbal mâner, arri rosett, gimbal smartphone, Film de 35 mm, caz gh5, mia film aparat de fotografiat, arri rozetă mâner, camera rig

Numărul De Model TT-0511-L
Nume De Brand TILTA
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea