GTPC-50D Diodă Laser YAG Pompat Modul de 50W pentru Mașină de Marcare cu Laser

2 809.58lei

3 121.75lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

GTPC-50D Pompat cu Diode Laser Modulul de 50W pentru Mașină de Marcare cu Laser

GTPC-50D

SN: XXXX

1. Parametrii tehnici

CW Putere de Iesire: 50W

Pragul Actual: ~6A

Operare Curent: ~18A

Înainte Tensiune: ≤18V

Centrul de Undă: 1064nm

Lungimea YAG rod:65mm

Diametrul YAG tija:3 mm

YAG Terminal: Plat/AR la 1064nm/YAG dopate cu 1%

Apa de răcire flux: 4-5L/min

Putere de răcire: >100W

Temperatura optima: 20°C

Interval De Temperatură (Stocare): Între -20°C~ 70°C

2. Spectacol Tipic Curbe

Notă: condițiile de Testare

1. Lungimea cavității este de 170 mm;

2. Transmiterea de ieșire a oglinzii este de 20%.

3. Temperatura de răcire a apei este determinată de optimizat urmare, fiecare modul a recomandat temperatura optimă.

Puterea de ieșire poate fi schimbat în timp ce cavitatea lungimea de ieșire a transmisiei sau a temperaturii de răcire cu apă este schimbat.

Secțiunea 1 Siguranța Utilizatorului

Secțiunea 2 Inspecție Inițială

Secțiunea A 3-Descriere Produs

Secțiunea 4 Specificații

Secțiunea 5 Instalare și Folosind Metoda

Secțiunea 6 Probleme De Fotografiere

Secțiunea 1

Siguranța Utilizatorului

GT Optica module laser infraroșu cu laser surse.Energia emisă este invizibil pentru ochiul uman.Aceste produse emit radiații în 1064nm.Vă rugăm să acorde o atenție la semnul de pe acest produs, nu te uita direct la laser fereastra de ieșire (cross-secțiunea de ieșire a fasciculului).

Vă rugăm să nu expuneți ieșire a fasciculului laser de la un avion oglindă sau alte suprafețe reflectorizante, reflectă fasciculul poate face pe oameni răniți sau pagube alte obiecte .

Utilizatorul trebuie să poarte cu laser, ochelari de protecție.

Dacă acest produs este folosit în laborator, ar trebui să fie cu laser avertizare marchează în acest laborator.

Dacă utilizatorul dorește să verifice calitatea de la fața locului cu laser, vă rugăm să folosiți o lungime de undă converter sau verifica atenuat spot laser cu CCD.

Secțiunea a 2-a

Inspecție Inițială

La primire, inspecteze cu atenție container de transport pentru daune.Transportatorii nu vor accepta cererile de daune, cu excepția cazului de transport materiale sunt salvate.

Citiți acest manual înainte de a conecta un laser driver la GTPC- ' 50.

Secțiunea a 3-a

Descriere Produs

Modulul cu laser este un ideal de temelie în dezvoltarea sau producerea de putere medie tija cu laser, sisteme de conversie existente lampa pe baza de laser modele pentru diode de pompare, sau de adaptare existente lampa cu arc de hardware pentru a oferi mai multe funcționare stabilă și de încredere.

Acesta include un laser Nd:YAG tija care este eficient pompat de un radial matrice de viață lungă diodă laser baruri, și oferă excelente de a obține uniformitate și o lentilă de performanță.Este ideal pentru multimode aplicații, cum ar fi marcare cu laser, și poate oferi, de asemenea, fascicul de mare calitate pentru o mai mare precizie micro-prelucrare și aplicații științifice.

Modulul cu laser este condus de joasă tensiune electronice.Răcirea cu laser este realizată cu un simplu recirculare apa chiller rulează pe apă filtrată, eliminând nevoia de apă deionizată sisteme.

Secțiunea a 4-a

Caietul de sarcini

1. Parametrii tehnici (temperatura de lucru a agregatului de răcire: temperatura optimă (se referă la parametrii tabelul)

CW Putere de Iesire: 50W

Pragul de Curent: 6A

Operare Curent: 18A

Înainte Tensiune: ≤18V

Centrul de Undă: 1064nm

Lungimea YAG rod: 65mm

Diametrul YAG tija: 3 mm

YAG Terminal: Plat/AR la 1064nm/YAG dopate cu 1%

Greutate: ≤1,5 kg

Recomanda Caz Temperatura de chiller: 19-23°C

Interval De Temperatură (Stocare): Între -20°C~ 70°C

2. Spectacol Tipic Curbe

Notă: condițiile de Testare

1. Lungimea cavității este de 170 mm;

2. Transmiterea de ieșire a oglinzii este de 20%.

3. Temperatura de răcire a apei este determinată de optimizat urmare, fiecare modul a recomandat temperatura optimă.

3. Dimensiunile Mecanice

Secțiunea 5

Instalarea și Utilizarea Metodei

1. Aer Circumstanță

Dacă praful sau impuritățile să adere la o componentă optică de pe zona, mare laser densitate de energie poate deteriora acest domeniu, cum ar fi de cristal se termină.Pentru a preveni pulberilor poluante capetele de bară de cristal de YAG sau intrarea în cavitate, de aer curat sau de etanșare sistemul laser este necesar.

2. Sistem de răcire cu apă

n apă Pură este necesar.De filtrare ar trebui să fie adăugate la sistemul de răcire cu apă.Verificați calitatea apei în mod obișnuit, schimbarea de apă sau apă filtrat imediat atunci când impuritățile sunt găsite.

n-Am cer ca apă de răcire flux ar trebui să fie de 4-6L/min.Prea mare de apă flux poate provoca non-stabilizarea de la fața locului cu laser, datorită impactului său asupra cristalului.Prea scăzută a apei flux poate provoca îmbătrânirea accelerată a LD tablouri sau scurtat durata de viata de DPL din cauza răcire insuficientă.

n Fiecare DPL a optimă de lucru temperatura apei de răcire, vă rugăm să setați temperatura de chiller în termen de + 2 ° C a temperaturii optime, și controlul precizie de temperatura apei ar trebui să fie în termen de + 1ºC.

3. Alimentare

Dacă utilizați sursa de alimentare echipat de către compania noastră, vă rugăm să nu conectați sau deconectați DPL atunci când sursa de alimentare este în starea de pornire; dacă doriți să utilizați sursa de alimentare făcut de către o altă societate sau pentru tine, vă rugăm să contactați compania noastră pentru a confirma dacă acesta poate fi utilizat.

Etichete: violet diodă laser modulul, laser modulul, laser pointer, kit laser, 150w co2 laser tub, 10w cu laser co2, modulul laser, laser nd yag q comutator, 1w cu laser, diodă laser 120w

Nume De Brand QDHWOEL
Numărul De Model GTPC-50D

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea