FY2300/FY6300 dual channel DDS funcția de undă arbitrară generator de semnal sursă de semnal / frecvență conta

229.75lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

FY2300-02M este FY230006M,vă rugăm să știu.

Principalele diferențe între FY6300 andFY2300 sunt după cum urmează:

1. Cea mai mare frecvență de ieșire de FY6300 seria val sinusoidal poate ajunge la 60MHz (FY6300-60M), iar cea mai mare frecvență de ieșire din val pătrat poate ajunge la 25MHz.Detaliate parametrul index se poate referi la parametrul corespunzător lista de modele diferite.

2, adăugați AM, FM, PM, ASK, FSK, PSK, VCO modularea funcției!

3, FY6300 serie rata de eșantionare este actualizat la 250MSa/s, iar profilul de ieșire de semnal HF este mai clară.

4. FY6300 serie utilizează 14-bit high-speed DA circuit integrat (performanța depășește cu DA sistem construit de rezistență de rețea).Atunci când ieșire de 5V, forma de undă pas este la fel de scăzut ca 0.3 mV.

5, FY6300 seria de fiecare undă de stocare adâncime upgrade la 8192*14bits, de înaltă precizie a restabili semnalul detalii;

6, FY6300 faza de rezoluție poate ajunge la 0.01 grade, iar utilizatorii pot controla întârziere de două semnale de mai multă precizie.

7, FY6300 serie a ciclului de ajustare de precizie poate ajunge la 0.01%.Timpul de creștere și care se încadrează marginile de val pătrat poate fi ajustat.Când setarea de ieșire din val pătrat, apăsând F4 buton puteți comuta între ciclul de funcționare și setarea timpului de creștere și care se încadrează margine, astfel încât acest instrument poate fi folosit pe scară mai largă.

8. FY6300 serie adoptă o nouă sursă de alimentare sistem de design, care elimină malpraxis de instrument portabil de alimentare zgomotul interferează cu semnale de mică amplitudine. (10mV e semnal mic încă mai are semnal perfect caracteristice).

FY2300 O serie de dual-channel funcția/forme de undă arbitrare generator este un aparat portabil, de înaltă performanță, costul ridicat de performanță, multi-funcția de generator de semnal, care integrează funcții de funcția de generator de semnal, generator de forme de undă arbitrare, puls generator de semnal, frecventa sweeper, contra și frecvența metru.Instrumentul utilizează pe scară largă FPGA, circuite integrate și de mare viteză MCU microprocesor.Circuitul intern utilizează de înaltă precizie active cristal oscilator de referință și semnalul de stabilitate este mare.Suprafața de montare tehnologie îmbunătățește anti-interferențe și durata de viață a instrumentului.Instrumentul are complet independent dual DDS de semnal și de nivel TTL ieșire.Nu numai presetări 31 comun de undă a semnalelor pentru utilizatori, dar, de asemenea, oferă 16 grupuri de personalizat de undă spațiu de stocare pentru utilizatori.Acest instrument realizează combinația perfectă de ușor de utilizat, excelent indicatori tehnici și de multe caracteristici funcționale în generare a semnalului, forma de undă de scanare, parametru de măsurare și de a folosi.Acesta poate ajuta utilizatorii să își îndeplinească sarcinile mai repede.Acesta este un ideal de testare și măsurare echipamente pentru ingineri electronice, electronică, laboratoare, linii de producție, de predare și de cercetare științifică.

FY2300 Serie de dual-channel funcția/generatoare de forme de undă arbitrare au umanizat keyboard layout și instrucțiuni, care oferă utilizatorilor cu o interfață intuitivă interfață de operare.Interfața de afișare este un 2.4 inch TFT culoare ecran LCD cu 320*240 de înaltă rezoluție.Se poate afișa toți parametrii de două canale în același timp și prompt actuala funcție buton.Tasta de comandă rapidă simplifică foarte mult operațiune complexă proces și îmbunătățește funcționarea instrumentului.Utilizatorii nu trebuie să-și petreacă o mulțime de timp de învățare și familiarizat cu modul de funcționare a instrumentului, astfel încât să poată folosi cu pricepere.

Memento: În scopul de a integra mai bine linia de produse, un produs regulile de denumire sunt ajustate.Numele FY2300A este acum ajustate pentru a FY2300. Vă rugăm să știu!

1, circuitul intern de afișare

2, interfață de afișare

Produsele noastre Multi funcția de interfață: Fiecare funcție are o interfață independentă, conținutul de afișare este mai abundenta, utilizatorul operațiunea este mult mai intuitiv, și cheia de reutilizare este redus foarte mult. (de exemplu: funcția de scanare interfață.Se poate afișa toate informațiile de scanare obiect, pornind de frecvență, timpul de scanare și modul de scanare într-o singură interfață, în același timp.Utilizatorii pot opera în mod intuitiv și să respecte actuale de scanare de stat de lucru.

3. Undă reapariția funcție

Efect noastră: industria creează undă reapariția funcție.Toate formele de undă de ieșire de instrumente pot fi afișate pe generator de semnal, inclusiv nu doar 31 presetate sub formă de undă, dar, de asemenea, definite de utilizator forme de undă, care pot fi separate de osciloscop-o anumită măsură.Exemplu: prin undă de desen fereastra de FY2300 PC-ul, o forma de undă este desenat manual pentru a descărca instrumentul de ieșire.

Știm cu toții cei mai importanți parametri de semnal: de undă, frecvență, amplitudine și offset.Acestea sunt cele mai de bază și strâns legate de hardware.

1. Despre nivel de offset: În multe situații de depanare circuit, tendinta de semnal trebuie să fie ajustate în mod arbitrar.De exemplu, depanare circuit comparator, un DC component trebuie să fie suprapuse pe un mic semnal, iar valoarea de componenta de curent continuu este arbitrară (de exemplu, valoarea de vârf a semnalului este de 0,5 V, componenta de curent continuu trebuie să fie suprapuse pe 2V).

Etichete: 100mhz generator, ham kit, ad9850 dds, diy ham radio, fy6900, arbitrare generator, diy generator de frecvență, dds generator de frecvență, dds funcția de generator de semnal diy kit, sursa de semnal rf

Numărul de marfă FY6300/FY2300
starea Noi
Decor și Construcții Conținutul Instalare de inginerie
Tip Logica ICs

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea