50% OFF 3 Culoare Flex Puternic Cauciucat Impermeabil Bandă Adezivă Super Gros Pro Formula Alb Negru Clar

29.69lei

65.99lei

-55 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.

1. Super tare, cauciuc, bandă rezistent la apa, care poate patch-uri, obligațiuni, etanșare și reparare practic nimic, formulat cu un gros, flexibil, suport din cauciuc.

2. UV-rezistent, ecologic, VOC-free și are o gamă largă de temperatură astfel încât acesta poate fi făcut în condiții meteorologice extreme.

3. Direct sigilii de apă și umiditate pentru un super-puternic, flexibil, rezistent la apa barieră, extra lat pentru a acoperi rapid mari fisuri, lacune și găuri.

Caietul de sarcini:

Rezistent la apa: DA

Culoare: negru, alb, transparent

Material: importate adeziv topit la cald

Dimensiuni:

4inch x 5ft(10cmx1.52m)

8inch x 5ft(20cmx1.52m)

12 țoli x 5ft(30cmx1.52m)

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2cm diferențe din cauza manual măsură ment.

Recomandat Folosește Super-Puternic Bandă rezistent la apa are un triplu gros de adeziv permite să practic sudat la suprafață, imediat oprirea cele mai dure scurgeri.Cele mai frecvente utilizări pentru Banda sunt enumerate mai jos:

Aplicații comune : Permeabil acoperișuri și tavane Deteriorate jgheaburi și în jos burlane Bărci, caiace, personal ambarcațiuni, canoe, și alte echipamente în aer liber reparații Reparații pentru case mobile, Rulote și rulote Permeabil PVC și conducte de apă sistem de Aspersoare, piscină, spa și scurgeri și reparații Patch-uri și de etanșare ferestre, usi, pereti, cusături, și guri de aerisire de Reparare conducte de aer și sisteme HVAC proiecte DIY Și mult mai mult!

Recomandat suprafete: PVC, Acril Metal, Oțel, Cupru, Aluminiu, Lemn, Ceramice, Placi de Porțelan Sticlă, Cauciuc, fibra de sticla Stuc Ipsos Piatră Beton de Ciment Uscat perete EPDM acoperisuri Unele materiale plastice, tesaturi, vinil și atât de mult mai mult!

Direcții TAIE.Lasă-suport de pe bandă și se taie la dimensiunea dorita.Asigurați-vă că pentru a utiliza de înaltă calitate foarfeca sau lama de ras, atunci când tăiere.COAJA.Îndepărtați folia de protecție de pe banda.STICK-ul.Aplicați o bandă pe o suprafață curată și apăsați ferm în jos.SIGILIU.Folosind degetele, racleta de plastic sau cu role, apăsați ferm în jos și de a elimina orice bule de aer.

FURTUNUL de SCURGERE de REPARARE a Acoperi scurgerea cu un mic petic de Bandă, puțin mai mare decât gaura sau ruptura in furtun.Utilizați o presiune fermă de a scăpa de toate bulele de aer.Apoi, ia o bucată de Bandă și înfășurați-l în jurul furtun, acoperind patch-uri.

*Banda este temporară, reparații de urgență și nu este menit să fie un fix permanent.

**Banda nu poate bond pentru toate furtunurile.

SFATURI: Pentru o aderență maximă pe suprafețe poroase, folosind un standard de uscator de par va ajuta adezivi de legătură cu suprafața.Banda de obligațiuni va crește cu timpul și presiunea.A continuat firma de presiune va contribui la creșterea aderenței.Odată complet lipit, Banda nu poate fi repoziționat.Banda de adezivi pot rezista lipirea unor plastifiat sau materiale impermeabile, siliconat, gras, gras, murdar, sau suprafete poroase.Anumite materiale, cum ar fi pânză, nailon, poliester, sintetice, bumbac și alte materiale pot fi necesare până la 24 de ore pentru a ajunge la un maxim de așteptare.

Întrebări FRECVENTE

Q: Ce temperatura trebuie să se aplice?

O: Banda poate fi aplicată într-o gamă largă de temperaturi, de la 20° C la 120° F.

Q: Pot picta peste el?

A: cele Mai multe vopsele nu va adera la Banda.Cu toate acestea,

Î: încerc să adere la material, dar nu este lipit.Este ceva ce pot face pentru a pregăti suprafața?

O: Banda poate fi încălzită cu un standard uscător de păr pentru a ajuta adeziv legătură cu materialul.De asemenea, a continuat presiune fermă și de timp va ajuta la creșterea aderenței.

Q: Pot folosi pe furtunul de la radiator?

A: Nu.Nu recomandăm utilizarea de Bandă adezivă pe furtunul de la radiator.

Q: Pot folosi pe un tanc folosit pentru a ține gaz sau ulei?

A: Nu.Nu recomandăm utilizarea de Bandă adezivă pe gaz sau ulei.

Q: Pot folosi pentru a repara o mașină sau o bicicletă de anvelope?

A: Nu.Nu recomandăm utilizarea de Bandă adezivă pentru reparații anvelope din cauza la presiune extremă.

Q: Pot folosi pe un container în care se păstrează apa de băut?

O: - O nu a fost testat pe apă potabilă.

Q: Ce este presiunea maximă se poate rezista?

O: presiunea maximă de Bandă poate rezista vor varia în funcție de substrat și condițiile în care acesta este aplicat.Este întotdeauna cele mai bune pentru a testa o zonă mică în primul rând.

Î: Dacă eu sunt, folosind-o pentru a patch-uri de o piscina supraterana, este cel mai bun pentru a aplica la interior sau exterior?

A: Ambele!Bandă formează un super legătură puternică cu sine, așa că, dacă ești patching o piscină cel mai bine este să se aplice mai întâi o Bandă pe interior partea de piscina perete și apoi puneți-o de-a doua bucată de Bandă la exterior.Amintiți-vă să taie Banda mai mare decât zona de scurgere.Nu aveți nevoie să se scurgă la piscină înainte de aplicarea acesteia.Banda este temporară, reparații de urgență și nu este menit să fie un fix permanent.

Q: Pot folosi pentru a repara o saltea cu aer sau gonflabile?

O: Banda poate fi folosit ca un temporare, reparații de urgență la o saltea cu aer sau gonflabile.Cu toate acestea, acesta nu poate lega cu toate materialele.Testați întotdeauna înainte de utilizare.

Etichete: mmcx cabl, adeziv dublu partea, kinesio, capacul alb, SW01, flex banda impermeabil, bandă rezistent la apa, coada vulpii, copac real bandă, smart bandă pro

Origine NC(de Origine)
Tip Gradina De Apă Conectori
Numărul De Model VA FI LIVRAT DUPĂ CE A PRIMIT PLATA DVS.

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea