Sac de dormit pentru copii, Plic pentru vara, Pentru copil nou-născut pijamale, Split-picior sac de dormit pentru Copii, sac de dormit, 0-5 ani

41.91lei

59.87lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Memento: Acest sac de dormit este un strat subțire de sac de dormit, potrivit pentru o temperatură interioară de 16-30℃, vă rugăm să alegeți în funcție de temperatura interioară!

Eu sunt mama unui copil de trei ani a copilului.După ce a devenit mamă, am găsit că este dificil de a adormi.La noapte, am fost îngrijorat de faptul că copilul meu ar prinde o răceală, atunci când lovind pilotă și nu putea să doarmă.Apoi, am găsit sacul de dormit.Cu acesta, nu este nevoie să vă faceți griji despre copii lovind pilotă și capturare rece pe timp de noapte.Am putea restul a asigurat că nu pot dormi liniștit, așa că voi împărtăși cu tine acum.Există multe produse am selectat cu atenție în magazinul meu, și sper că pentru a aduce copiii dumneavoastră un confortabil și în siguranță.

[Siguranță]: produsele Noastre respecta cu strictețe la Un nivel de standarde pentru sugari și copii mici, fără aditivi, agenți fluorescenți, și nu formaldehida este detectat.

[Necesitate a vieții]: După șase luni, copilul devine foarte activ si poate schimba orice postura la va.De multe ori lovituri de peste, atunci când adormi.Este ușor să fie dați afară și provoca o răceală.

[Preveni răceala]: sacul de dormit nu numai că rezolvă problema de copii lovind pilotă și capturare o raceala, dar, de asemenea, promovează libera circulație a copilului și eliberează copilul de activitate.

【Aplicabile temperatura de 16°-30°C】

Etichete: am sac de dormit, pijama femei, masca de somn, bebi sac de dormit, babi, tous sac de scutec, happyflute mare, pătură arunca, nes lenjerie de pat, tin plic

Origine NC(de Origine)
Tesatura Bumbac pur (95% și de mai sus)
Stil Split picior
Categorie Produs Sac de dormit
Material Bumbac
Intervalul De Vârstă 3-6y
model Desene animate
Gen Unisex
Aplicabile vârstă Copil
Umplutura Bumbac pur
Dimensiune Cod S, M cod, Am cod, XL cod
Model Tip Desene animate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea