25 Cutie De Depozitare Din Lemn Transporta Organizator Sticle De Ulei Esențial De Containere De Metal De Blocare Bijuterii Comori Caz Pentru Acasă

29.44lei

32.70lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Uleiul esențial cutie este fabricat de înaltă calitate din lemn de pin materiale, frumos concepute și măiestrie excelent.Eco-prietenos, stabil și durabil!

- Mai multe compartimente permite elegant, cu economie de spațiu de stocare și prezentare atractivă de sticle de ulei esențial.Oferă protecție pentru ulei esential de lumina soarelui, scurgeri și ruperea etc.

- Acest organizator deține până la 25 de sticle de ulei esențial, lac de unghii sau ruj.Detașabil compas vă oferă flexibilitatea de a ajusta pentru a păstra diferite dimensiuni de sticle.Compatibil cu 5 ml, 10 ml, 15 ml, flacoane și 10 ml Sticle cu Role.

Caietul de sarcini:

- Material: Lemn

- Dimensiune:18*18*8.5 cm

- Pachetul de conținut:

- 1 x Ulei Esențial Cutie

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: ulei de masaj de san, ulei de thc, de petrol din china, ulei de mentol, wong, ulei de durere, bere ceai, blocare de ulei, balsam de durere, ulei de parfum

Numărul De Model Ulei esential de lemn cutie
Caracteristică Eco-Friendly
Capacitate Alte
Forma Pătrat
Utilizarea Alte
Stil Clasic
Grilaj De Cantitate 25 Compartimente
Material Lemn
Produs Alte
Technics Lucios
Caietul de sarcini Other
Sarcina 100 kg

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea