Portabil Dentare Vitezei Piesa De Reparare Kit Profesional De Mana Instrumente De Întreținere

1 047.40lei

1 102.52lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimate client, bine ati venit la magazinul nostru~ Dacă vă place produsele noastre, puteti adauga la favorite, apoi 1) puteți obține un mic cadou sau o reducere suplimentară de la noi; 2) este ușor de a găsi data viitoare; 3) Dacă există orice reducere puteți obține o notificare în primul timp, astfel încât să nu va pierde nici vânzări.

Și după ce îl adăugați, trebuie doar să contactați cu mine, eu sunt dispus să vă dau un discount suplimentar sau un mic cadou~~ ♪(⁎ᴗ⁎) ❥ (๑*◡*๑)

Vă dorim să aveți o bună experiență de cumpărături aici, deci, dacă aveți orice întrebare, după ce primiți produsul, vă rugăm să contactați cu noi, în primul moment, suntem dispuși să vă ajuta să rezolve.

Calitate De Top De 10 Ani De Experiență De Fabricație!

Portabil De Mare Viteză Dentare De Mana Kit De Reparatie Profesionale De Mana Instrumente De Întreținere

Descriere:

Caracteristici:

1.Dentare De Mana Instrumentul De Reparare Dentare Vitezei Piesa Intretinere Instrument.

2.Aceasta piesa de mana instrumentul de reparare se potrivește pentru cele mai multe dintre piese,cum ar fi NSK,Kavo Etc.

3.Simplu de utilizat,chiar și munții stâncoși poate utiliza în cazul de manualul de instrucțiuni.

4.Savely proteja lagărul și arborele de daune în timp ce asambla sau dezasambla cartuș.

Caietul de sarcini:

Material: Oțel Inoxidabil;

Pachet: Aluminiu Portabil Valiza;

Utilizare: Cartuș Instrument De Reparații;

Pachetul Include:

1 x Dentare de Mana de Întreținere Kit de Instrument.

Vă rugăm să contactați cu noi, dacă există orice lucru care ne-ar putea ajuta, va vom oferi un răspuns rapid și un serviciu bun. 1. Vom reuși în funcție de satisfacție.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2. Dacă sunteți mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv(Cinci Stele). 3. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți cu produsele și serviciile noastre.

Etichete: dentare handpiec, repara dintii, albire dentara, laborator dentar, gheata de prindere spike pentru pantofi, dentare de mana instrumentul de reparare, dentara nsk, albirea dintilor kit aus, piesa de mana nsk, chirurgical direct piesa de mana

Origine China
Dimensiune Moderate
Numărul De Model 181042
starea Noi
Greutate 3.4kg
Nume De Brand denshine
SKU 181042
NET WT 35g
Tip De Element Albirea Dintilor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea