Sinterizate de Diamant de Slefuire Disc de ascutit Dulap Roată Mâner de Piatră Capul Instrument Dressing Bancă Pen lama Abrazive Polizor Instrumente

16.76lei

30.52lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

*1. De înaltă calitate: este fabricat din oțel aurit din otel cu granulatie, duritate mare, nu este ușor să se aplece, și durabil.

*2. Bună performanță: dulapul este distribuită pe întreaga lățime a roata de rectificat pentru a face suprafata mai plat.

*3. Ușor de utilizat: apartament diamant suprafata ajută să se îmbrace cu roată de măcinare și după măcinare într-o bună suprafață plană.

*4. Rapid și ușor: prin mutarea suprafața de diamant de slefuire roata, roata de rectificat poate fi îmbrăcat rapid și ușor.

*5. Prindere confortabilă: Heavy-duty-diamant acoperit capul cu mâner striat pentru a asigura prindere, design ergonomic si maner confortabil.

*6. Aplicare: Îndepărtați resturi inutile pe roata de rectificat, expunând un obiect ascuțit și curat suprafață de tăiere.

Dimensiuni: 9 * 4.5 * 1.7 cm / 8.8 * 5 * 1.6 cm / 8.9 * 5 * 2.1 cm / 9 * 4.5 * 1.3 cm

Culoare: argint, aur + negru

Material: oțel aurit oțel granulație

Lista de ambalare:

1 * Portabil prin galvanizare diamant dulap

Note:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3mm diferenta, vă mulțumim pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să rețineți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: festool instrument, diatool de diamant de slefuire disc, puternic planta polizor, piatra natur, contact roata, creion diamant, diamante ascuțitoare, cristal de diamant pen, bancă de gimnastică, rochie de masă

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Tip Abrazive Bloc
Numărul De Model 1265
DIY Consumabile ELECTRICE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea