GuliKit Traseul de Aer Bluetooth Adaptor Pentru Nintendo Comuta & Lite PS4 Joc PC, Dual Stream Bluetooth Wireless Audio Transmitter

80.40lei

154.60lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

GuliKit Traseul de Aer Bluetooth Adaptor Pentru Nintendo Comuta & Lite PS4 Joc PC, Dual Stream Bluetooth Wireless Audio Transmitter

Meci Perfect pentru Aceste Dispozitive : Nintendo comutator,Comutator Lite, PS4 și PC-ul cu Win8 sau de sistem de mai sus.TRASEUL de AER sprijină difuzor Bluetooth și wireless căști cu Bluetooth 5.0, 4.0, 3.0 sau 2.1. Acesta susține, de asemenea, dual conexiuni.Deci, atunci când joci un joc de doi jucători, ambii oameni pot auzi sunetul.

[ Ușor de Utilizat, Doar Un singur Pas ]: Set de căști Bluetooth pentru asocierea de stare.Apoi se introduce TRASEUL de AER, țineți apăsat butonul de conectare a sau B de 4 secunde în modul de asociere cu intermitent LED-uri albe.Asocierea este de succes după ce LED-ul se aprinde constant alb.Și nu trebuie să asociați din nou data viitoare.

[ Audio în Timp Real de Sincronizare cu aptX Low Latency ]: GuliKit TRASEUL de AER adoptă aptX low latency codec pentru a elimina acel lag enervant s-ar putea obține și de a asigura buna transmitere pentru joc excelent simt.Vă puteți bucura cu ușurință de date CD cu sunet de calitate.

[ 10 Metri fără Bariere Transmisie ]: ceramice Avansate antenă oferă până la 10 metri, fără bariere de transmisie, fără nici o pierdere.Vă puteți bucura de mai mult spațiu și alege distanța pe care doriți.Chiar dacă mai mulți jucători viziona un joc video împreună, acesta nu va arata aglomerat.

[ Mic și Portabil, Nu ocupa Spatiu ]: frumoasa low-cheie negru elegant, cu forma subțire este de aproximativ 5 mm.Hiden butoane și Led-uri mici la buttom parte nu oferă orice interferențe vizuale în jocuri de noroc.

Etichete: caz nitendo comutator, bluetooth nintendo comutator, fără fir de tip c, gulikit comutator, audio switcher, rcm jig nintendo comutator, bluetooth nintendo, nintendto switch grip lite, control comutator nintend, NINTENDO A COMUTA

Compatibil Marca/Model Nintendo
Funcția 1 Adaptor Bluetooth pentru Nintendo Comutator
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VGBUS
funcția 5 Traseul de Aer Adaptor Bluetooth Pentru PS4
Funcția 4 Traseul de Aer, Adaptor Bluetooth Pentru PC
Funcția 2 Adaptor Bluetooth Pentru A Comuta Lite
funcția 3 Bluetooth Wireless Audio Transmitter

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea