28x30CM Thailanda Sac de Paie Rattan Sac de Paie Original Chinez Mâner de Lemn Geantă de mână Retro Vacanta Femei Găleată a6107

154.19lei

162.28lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiunea produsului drepturile de autor rezervate---OLAFU SAC---QQ--285208566 Lungime Curea

CM Lungime(Max.)

28CM Înălțime Mâner

CM Înălțime

30 CM Grosime

20 CM

NOTĂ:

1 , Dimensiunile sunt măsurate manual.În mod normal, cu 0-2cm de toleranță.Unele mari și saci moi pot fi cu și mai mare de toleranță.(de exemplu. 50CM saci de paie poate fi 5cm toleranță).Vă rugăm să consultați valoare de dimensiunea îndeaproape.Nu judeca la doar o imagine care ar putea să te inducă în eroare.

2 , culoarea reală geanta poate fi un pic diferit de imagine.Din cauza culorii este o chestiune de sentiment foarte subiectiv, și aparat de fotografiat,lumina, mediu și ecran pot duce la toate aberatiile de culoare.Deși am încercat cele mai bune noastre de a face imagine la fel ca produsul propriu-zis, nu putem promite 100% aceeasi.Dacă îți pasă de culoarea foarte mult, vă rugăm să contactați cu noi pentru a obține mai multe poze reale si detalii.

3 , Despre en-gros: în mod Normal, puteți cumpăra direct, taxa de transport va fi redus în mod automat.Dacă doriți să faceți o achiziție mare, puteți trimite un mesaj pentru mine.

4 , faceți Clic pe pentru a verifica noastre .

Despre metoda de transport maritim și de timp, de restituire a proteja ,de taxe vamale, mai multe alte informații despre noi click .

Etichete: thai lemn, sac de rattan, larg rotund-sac, lote paie geantă de mână, alamă cutii decorative de stocare, cos ratan, geanta china, vacanta pe plaja sac de paie, 20 cm metal geanta cadru, sac de bambus

Tip De Închidere STRING
Material Principal Paie
Materiale De Captuseala Poliester
Forma Cutie
Gen FEMEI
Stil Moda
Nume De Brand Olafu
Ocazie Versatil
Model Tip Tricotat
Duritate GREU
Dimensiune (20cm
Decor NICI unul
Exterior NICI unul
Origine NC(de Origine)
Genți De Mână De Tip Totes

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea