Contrast Ridicat Jucarii Pentru Copii Set Negru Și Alb Cărucior De Jucărie Cu Clopot Scaun Auto Copil De Pluș Sunătoare Inele De Agățat Jucării Pentru Copil 0-6

63.96lei

103.19lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Contrast de Culoare: alb și negru culoare forme contrast puternic de a-și exercita viziunea copilului, un bun ajutor pentru a-i lumineze pe copil.

2、Alb-Negru Design: copilul are vedere încețoșată, și numai treptat a crescut de 3 luni, dar un NEGRU-și-ALB imagini cu contrast care poate stimula pe copii de viziune, de a instrui pas cu pas și de a activa creier.Acesta este un must-have jucărie pentru sugari de dezvoltare vizuale.

3、Aplicarea pe scară Largă: Ce juca aceste jucării pentru sugari pe podea, sau agățat pe pat de copil,cărucior, puteți rezolva-le oriunde de cârlige liber, sau elimina aceste cârlige și lasă copilul să se joace aceste cub de blocuri jucarii liber.

4、Built-in Clopote: low-decibel clopote evita disconfort copilului în timpan.

5、Jucărie Drăguț: imaginea Originală, drăguț și unic.Noi de design 4 forme diferite.Acestea sunt atât de drăguț pentru a atrage atentia copilului.Și aceste jucării sunt moi rattle, de a dezvolta imaginația copilului și senzor.

Caietul de sarcini:

Materialul: fibre de poliester, bumbac PP

Varsta de utilizare: 1-6 luni și mai sus

Dimensiune: 20*10*17cm/7.87 * 3.94 * 6.69 în

Greutatea netă: aproximativ 680g

Lista De Ambalare:

1 Set de Jucarii(4buc)

Etichete: copilul de contrast, copilul contrast jucarii, rattle cărucior, negru moale jucărie, copil alb negru jucărie, rochie neagra lunga, pisica neagra jucărie, rattl, scaun auto copil jucărie, scaun de masina de jucărie

Dimensiune /
Material Alte
Intervalul De Vârstă 3 ani
Avertizare NICI unul
Dimensiuni /
Pachet Alte
Caracteristici Umplute
Forma Animale
Gen Unisex
Numărul De Model Jucărie Pentru Copii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea