AEAK ZK-1002 HIFI 100WX2 TPA3116 Bluetooth 5.0 Digital de Mare Putere Amplificator Stereo Bord AMP Amplificador Home Theater

40.51lei

45.01lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

AUX+ bluetooth intrare 2-în-1 nivel HIFI cu filtru 2x100W bluetooth, amplificator digital de bord

Atenție!Cazul trebuie să fie asamblate de unul singur.Gratuit șurubelniță.

Acest produs este plin de materiale, oferind de înaltă performanță și de înaltă performanță, preț, mai ales pentru muzică HIFI putere amplificator de mare putere și de înaltă fidelitate.

TPA3116D2 este un tip D IC amplificator lansat de TI compania, care are foarte mare indice de parametri.Maxim frecvența de modulație este de 1,2 MHZ, și de ieșire de mare putere distorsiuni este mai mică de 0,1%.

Roșu și gri inel inductoare sunt special concepute pentru digitale, amplificatoare de putere, cu pierderi reduse, lățime mare de bandă și de înaltă fidelitate.

684 film condensator este special condensator pentru amplificator audio, care are caracteristicile de pierderi mici, lățime mare de bandă și de înaltă fidelitate.

Cu AUX si bluetooth două surse audio input mode, doi intr-unul.

Potentiometru pentru a regla volumul, cu comutator, ușor pentru a controla volumul, foarte potrivit pentru boxe DIY.

Cupru DC cap de femeie, gard terminal, rezista la curent mare, nici de căldură, nici o deteriorare a liniei, bun de cabluri, nu este ușor să scurt-circuit.

5.0 versiune bluetooth, transmisie mai mare eficiență, mai transmitere la distanță.

Note de utilizare: de la comutatorul de alimentare de pe placa este comutator de așteptare, iar mașina este în stare de așteptare cu consum redus de energie după ce comutatorul este oprit.Pentru a opri complet alimentarea sau să scoateți conectorul DC pe masina pentru o lungă perioadă de timp, este ok.

Raspunsuri intrebare:

1. Cum de a alege sursa de alimentare?

Consiliul de alimentare este crucial.Cea mai mare tensiunea, cu atât mai actuală, mai multă putere de ieșire, dacă aveți doar 12V/1A, acest lucru poate transporta 3-4 inch difuzoare.Dacă sunteți mai presus de 19V/5A, 8-10 centimetri este bine.De alimentare trebuie să fie extrem de apreciat.Dacă tensiunea este prea mică, sunetul va provoca cu ușurință o denaturare după amplificare.Dacă curentul este prea mic pentru a transporta difuzor, tensiunea va fi tras în jos, iar lucrările vor fi anormale sau calitatea sunetului va fi slabă.

Este recomandat să utilizați 18V19V24V de alimentare cu curent de mai sus 5A.Dacă aveți doar 9V12V sau 1A 2A alimentare, puteți utiliza, de asemenea, cu consum redus de energie.Fiți atenți atunci când utilizați-l la volum maxim, se poate provoca o denaturare și afectează calitatea sunetului.

2. Cum de a alege președintele?

Comune difuzoarele sunt de obicei de 8 ohmi, nu se poate distinge între polaritate pozitivă și negativă, efectul este același, 4 ohmi pot fi de asemenea utilizate.Dacă cornul tău de putere este mic, acesta poate fi intre 10W si 30W pot fi de asemenea utilizate.Tensiunea de alimentare este de mici pentru a preveni difuzor ars după ce a jucat tare.De exemplu, pentru a alege sursa de alimentare de mai jos 15V.Dacă sunteți un 50w-300w difuzor, nu vă faceți griji despre vorbitor de ardere problemă, puteți alege un 12-24v alimentare, cea mai mare tensiunea selectată, apoi cea mai mare sunet de ieșire sau de putere.

3. Cum de a alege bluetooth sau AUX audio input mode?

Putere amplificator de putere de bord, conectați-vă la vorbitor, roti audio butonul și indicatorul luminos de culoare albastră se aprinde, porniți Setări telefon-bluetooth-căutare pentru "bt-wuzhi", și apoi faceți clic pe conectare, după conectarea cu succes, nu va fi ding dong prompt de sunet, în acest moment pentru modul bluetooth, redare muzica poate, data viitoare, în puterea se va conecta automat cu telefonul.

Dacă doriți să utilizați audio AUX de intrare, apoi deconectați conexiunea bluetooth, nu va fi un prompt audio, introduceți cablul audio pentru a reda muzica.ÎN AUX (LINE IN) modul, conexiunea bluetooth convertește automat în modul bluetooth.

4. E ok dacă sunetul este mic, dar atunci când sunetul devine mai mare, sunetul va fi tulbure.

Sunetul a fost denaturat.Vă rugăm să înlocuiți adaptorul cu un mai mare nivel de tensiune.

5. E ok, dacă vocea este mic, dar atunci când vocea devine mai tare, sunetul va încetini.

Puterea de puterea de intrare este insuficientă, iar sursa de alimentare în sine este intermitentă pană de curent de protecție, vă rugăm să înlocuiți sursa de alimentare cu putere mai mare;Sau dacă puterea este prea mare, amplificator de putere placa generează căldură serioasă, și situația de protecție termică se produce.Reduce puterea de a folosi sau de a verifica daca radiatorul se potriveste bine pentru a consolida disipare a căldurii.

51071 bine ati venit la AEAK magazin oficial

Etichete: pensiune bluetooth stereo, modulul fm, bluetooth tpa3116, amplifi tpa3116d2, modul amplificator de bord, tpa3116 bluetooth digital, amplificator de bord tpa3255, fm transmitt, ta2024, pur amplificator audio

Origine NC(de Origine)
Cerere Amplificator Stereo Bord
Temperatura De Operare -40°-+85°
starea Noi
Nume De Brand AEAK
Pachet modulul
Tensiune De Alimentare 5-27V
Numărul De Model TPA3116D2
Disiparea De Putere 50-300W
Tip Amplificator Stereo Bord

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea