Vara 2021 Strada de agrement noua moda vrac plus dimensiune scurt-maneca tricou pentru femei de personalitate scrisoare fierbinte diamante femei top

44.97lei

74.95lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Atenție:

Vă rugăm să folosiți numele dvs. complet la comanda, daca nu, cumpărătorul este responsabil pentru toate probleme suplimentare.

Dacă doriți să schimbați adresa, dimensiune sau culoare, vă rugăm să mi e-mail înainte de livrare.Dacă deja am trimis-o afară, nu vom accepta modificarea.

Dacă nu lasă o culoare sau dimensiune pentru noi, ne va livra la tine la întâmplare

Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, puteți reveni pentru refune sau schimb-o.Cu toate acestea, cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Detalii De Transport Maritim:

Elementele vor fi livrate în termen de 3 de zile după ce a primit plata (Balioilhaircare.ro va verifica cardul de credit,și va dura aproximativ 24 de ore și de vacanță, cu excepția),dacă avem vreo problemă despre produs,vom lăsa un mesaj pentru tine în timp,pls vă rugăm să răspundeți-ne în timp, de asemenea, pentru a evita mistkae se întâmple.

Etichete: 2021 femei de moda, chinezii de imprimare, diamant costume de baie, 2021 moda, china stil de stradă, rochie stil coreean, crystal top, mare dimensiune femei, 2021 primăvară, plu dimensiune

Gen FEMEI
street style Casual
Topuri De Tip Tees
Sezon Vara
Stil street style
Tip De Element topuri
Guler O-Gât
Maneca Stil Regulat
Model Tip Scrisoare
Nume De Brand DONAMOL
Numărul De Model DT348
Material Spandex
Tesatura Tip Postav
Decor Diamante
Origine NC(de Origine)
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Scurt

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea