1 Pereche Femeile Fata A Peste Genunchi Șosete Mari De Primavara Toamna Iarna Cald Tricot Moale Coapsa Inalta Șosete Lungi Standard Ciorapi Ciorapi

14.58lei

22.75lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Genunchi șosete sunt realizate din respirabil și confortabil tricotate de bumbac, care sunt moi și flexibile.Boot sosete au o bună elasticitate,astfel încât acestea nu va cădea în jos.

- Peste coapsă genunchi șosete este la modă și clssical.Dulce, elegant și drăguț coapsa inalta ciorapi pot fi meciul cu pantaloni scurti, botine și fuste mini, pentru a arăta vigoarea tinerească și spike de încredere.

- Peste coapsa inalta sotockings poate fi folosit în diferite ocazii.Acestea sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi, spectacole și cosplay partid.Șosete, de asemenea, poate fi îmbrăcat în Primăvara, Toamna și Iarna.

Caietul de sarcini:

- Material: Nylon

- Dimensiuni: 70cm

- Pachetul de conținut:

- 1 Pereche x Coapsa Inalta Șosete

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: chilot negru, hanorac femei, casual femei, trek sosete pentru femei, pânză femeie, dantela coapsei mare, toeless chilot femei, 1d ulei, bărbați șosete nepriceput, 10pairs sosete femei set

Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model șosete mari
Nume De Brand zebery
Grosime Subtiri (Vara)
Material Poliester
Obscene Imagine No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea