Control de la distanță pentru MOVISTAR Decodor ADB M1920 ZyXEL Triwave TELNET, Mando O ia distanță de Înlocuire și de a Folosi Direct

20.61lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

CONTROL DE LA DISTANȚĂ DE ÎNLOCUIRE PENTRU MOVISTAR

Mando o ia distanță 1. De Brand Nou, 1 An Garanție. 2. CE Aprobare Inițială de calitate 3. Utiliza în mod direct, de mai jos Movistar TV Decodor/set top box.ADB 5810 ADB 3800/3801/v2 ADB 2840 ZyXEL 2112T ZyXEL 2130S M-1920 Triwave 1420W (Telnet)

Atenție: Acest control de la distanță fără 'Movistar' Logo-ul.

Este pentru înlocuire numai, fără LOGO-ul.Despre Livrare: 1.De obicei, va vom trimite coletul in 3 zile(nu inclusiv de Sarbatori). 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese .Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Mai ales cod poștal.

3.Dacă nu primiți livrare în termen de 35 de zile, vă rugăm să ne contactați, Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns, dacă nu primiți produsul în 60 zile(Brazilia este 90days), puteți cere pentru o rambursare completă.Despre Garanție:

1. 12 LUNI Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate în perioada de garanție .Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Va vom trimite o nouă înlocuire sau de restituire a banilor în cazul în care defectul este adevărat.Despre Restituire/Rambursare: 1. Dacă nu primiți elementele din 60days(Brazilia este 90days), veți primi o rambursare completă. 2. Dacă primiți un element rupt, trimite-ne o fotografie, veți primi o rambursare completă immediatetly. 3. Dacă telecomanda nu funcționează pentru dispozitivul dvs., trimiteți-ne o fotografie de pe aparat, veți primi o rambursare completă, dacă este vina noastră. 4. Dacă produsul nu corespunde descrierii, trimite-ne o fotografie, veți primi o rambursare completă. 5. Dacă găsiți orice probleme, vă rugăm să ne contactați la 10 zile după ce primiți elemente.Noi vă va instrui cum să primească restituire sau de a lua o nouă înlocuire.

Despre Feedback-Ul:

1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2. Ne-ar plăcea să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră

3. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să încercați să ne dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Etichete: unitate de control, înlocuit de control de la distanță, 3v buzzer, 423 mhz control de la distanță, control infraroșu, movistar yamaha, de testare de la distanță, cutie de v, logitech mouse-ul, andoer trepied

Control De La Distanță 10 metri
Nume De Brand Hiye
Utilizare pentru MOVISTAR DECODOR
Numărul De Model TM-MV5
Utilizarea Audio / Video Jucători
Standard de calitate ISO9001/CE/ROHS
Baterie 2xAAA nu sunt incluse
STANDARD CE/EMC/ISO9001/ROHS
Pachet Da
Canal 1
culoare negru
Comunicare Wireless IR
Frecvența 433 MHz
Certificare ROHS
Origine NC(de Origine)
Sprijin APP No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea