Fierbinte 2in1 Set PPE Gol Yoga Coloana Role Spumă Pentru Muschii Picioarelor Plus Firma de Înaltă Densitate de Sine Eliberarea Myofascial Masaj Spate

24.61lei

32.37lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Lista Ta De Dorinte,Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Listă Magazin.Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!

Descriere:

Material:PPE

Dimensiune:14*33cm

Culoare:Ca imagine arată

Cantitate:1*Yoga Cu Role

Caracteristici:

1.Făcându-l ușor pentru incepatori, dar încă în vigoare la penetrarea țesuturilor moi strat de mușchii obosiți.

2.Una dintre cele mai bune instrumente de recuperare pentru a trata dureri musculare , crește performanța și flexibilitatea.

3.Rulare înainte și după exercițiu sis parte de o mare întindere de rutină.

4.Întinde suprasolicitat și încordat mușchii de la picior, cu brațele și picioarele de rulare în timpul warm-up și coborâșuri rece.

5.Oferă instant beneficiu pentru hamstring, fesele și gambele prin livrarea superior masaje la domiciliu sau în sala de gimnastică.

6.Mare pentru orice parte a corpului, mai ales la nivelul coloanei vertebrale sau a gâtului.

Pachetul inclus: 1*Yoga cu Role

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Etichete: rola de spuma, accesoriu yoga, myofascial, e scuter, masina acoperiș spuma, sport încheietura mâinii cu role, caramida plută yoga, eliberarea myofascial cu role, roller stick, massag cu role

Cantitatea 1*Yoga Cu Role
Dimensiune 14*33cm
Material PPE
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model GM570

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea