2020 Picior Acoperi Genunchi Pătură Universal Motociclete Masini Electrice Scutere Vânt Cald Impermeabil De Echitatie Picior Protector Acoperă

56.70lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、de Înaltă Calitate Material: Realizate din 420D Oxford pânză, produsul este robust și rezistent la uzura si impermeabil, Cu blana de miel la interior, capac ține de cald la picioare și de a ajuta să nu se ude în toamna rece și iarna.

2、Mare Cabina de Design: coperta blochează eficient la vânt lateral atunci când de echitatie.Cu cașmir interior, capacul pastreaza picioarele calde și a reduce frecarea cu hainele tale.Mai mult decât atât, există mult spațiu, astfel încât picioarele tale nu sunt limitate.

3, Multi-funcțional Elastic: Ascuns banda elastica poate fi atârnat în jurul gâtului blocarea vântul rece pe piept sau să fie atârnat pe pernă, atunci când nu echitatie, păstrând muntele curat.

4. Easy pentru a Instala: Acesta poate fi instalat rapid, fără unelte.Ai nevoie doar pentru a repara cureaua pe partea din fata a masinii.Partea stângă a mărit gaura cheii de blocare ușor, prevenind vântul și furt.

5、Aplicarea pe scară Largă: este utilizat pe scară largă în vehicule electrice si scutere.Cu benzi reflectorizante de t capacul nu adăuga numai la estetica de design, dar, de asemenea, face mai sigur de a merge pe timp de noapte.

Caietul de sarcini:

Nume: Scuter windproof Picior în Poală Șorț de Acoperire

Culoare: Negru

Material: 420D Oxford pânză, miel cașmir

Modele aplicabile: masina electrica, scuter

Lista De Ambalare:

piciorul poală șorț acopere*1

curea*1

Etichete: masina genunchi, casca protector, fusta mini, masina perna pentru genunchi, capac picior scuter, pătură usb, pătură scuter, jaguar capac parbriz, pătură de căldură, biberon protector

Gen Unisex
Material Nailon & Bumbac
Caracteristici Speciale Scuter Parbriz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea