SANLEPUS 2020 NOU Bluetooth Apeluri Ceas Inteligent Bărbați Femei Impermeabil Smartwatch MP3 Player Pentru OPPO Android, Apple, Xiaomi, Huawei

177.52lei

591.73lei

-69 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sistem compatibil:IOS / Android.

Funcția

Bluetooth apel,informații de vizualizare, etc. (disponibil după Bluetooth conectat), Pedometru,monitorizare Somn,rata de Inima,tensiunii arteriale,de oxigen din sange ,Multi-sport moduri,Dial selecție,cronometru,Numărătoarea inversă,Multi-limba,Locală muzica, muzica controlat, ECG, pentru a găsi iphone,memento sedentar,bea apă memento, alarma ceas.

Sprijin App limba

Chineză Simplificată,Tradiționale Chinese,English,German,Japanese,Korean,Spanish,French,Arabic,Czech,Greek,Persian,Italian,Dutch,Polish,Portuguese,Korean,Finnish,Swedish,Thai, Maghiară, Slovacă.

Suport Smartwatch limba

Chinese,English,German,Russian,Spanish,Portuguese,French,Japanese,Italian,Polish,Hebrew,Thai,Arabic,Vietnamese.

Limbi suportate de manual

Rusă, Germană, Italiană, Japoneză,Arabă, Chineză,Engleză, Spaniolă.

Specificațiile produsului

APP : FitCloudPro Chip : RTL8762ck Senzor de ritm cardiac : Hrs3300 Bluetooth : Bluetooth 5.0 Rezistent la apa : IP67 Măiestrie : aliaj de Zinc/PC Dimensiune ecran : 1.78-inch ecran Pista Rezolutie : 420*485 Tip ecran : ecran LCD LTPS Material ecran : Nano-sticla Tip Baterie : Baterie de Litiu Capacitate baterie : 230mAh Standy timp : de Așteptare pentru 7 zile, normal conexiune pentru 5 zile (în funcție de uz personal) Metoda de încărcare : Magnetic de încărcare

SANLEPUS CEAS INTELIGENT

1.78" Hiperboloid de Afișare | Bluetooth Apeluri | Mesaje de Reamintire | MP3 Muzica

Mai multe Posibilități pe Încheietura mâinii

Oferind o superba 1.78" hiperboloidul ecran flexibil și 420x485 rezoluție HD, SANLEPUS CEAS INTELIGENT oferă un ultra-clară și largă experiență de vizionare.

Orice Stil Doriți

Texturat mat uita-te la cadru perechi perfect cu pline de culoare și bretele moi pentru un premium și design solid.SANLEPUS CEAS INTELIGENT aduce un aer sofisticat și la modă tot timpul.

Satisface Noul Eleganta de Artă

Rezistent la uzura ceas formați perechi perfect cu cadru de aliaj zinc.Lucios si piele-friendly spate asigură o purtare confortabilă.Cu măiestrie sofisticate, SANLEPUS CEAS INTELIGENT dezvăluie un gust rafinat, cu un echilibru perfect de artă și tehnologie.

Sun pe Ceas

Puteți primi, de a respinge sau a dezactiva sonorul apelurilor și a verifica istoria direct de pe ceas prin conexiune Bluetooth cu telefonul.

Mesaj Instant Memento

Furnizarea în timp util memento-uri pentru mesaje SMS, apeluri sosite, evenimentele din calendar și alte aplicații de social media, SANLEPUS CEAS INTELIGENT vă permite să nu mai pierdeți nici afacerile importante.

Reîmprospăta Stilul De Zi Cu Zi

Personaliza tema pentru a se potrivi look-ul fiecare zi cu diferite colorat fete de ceas.Există din abundență uimitoare fețele de ceas în APLICAȚIA pentru tine de a alege de la.

Personaliza Fata Ceas

În plus față de oficial fețele de ceas, și, de asemenea, puteți personaliza propriul dvs. cu orice fotografie de pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

Porniți Muzica de Pe

Stoca până la 100 de melodii și ușor pereche cu SANLEPUS CEAS INTELIGENT.Puteți rula sau jogging cu muzica preferată fără telefon.Notă*Datele de SANLEPUS laboratoare.Muzica de stocare este de aproximativ 512mb.

8 Moduri De Antrenament

SANLEPUS CEAS INTELIGENT oferă precise și în timp real de antrenament valorile pentru 8 sportul profesionist moduri, permițându-vă pentru a dezlănțui potențialul, și, de asemenea, ține evidența de timp real ritmul cardiac, calorii și durata de antrenament.

24-Ore De Monitorizare A Ritmului Cardiac

Multumesc pentru monitorizarea ritmului cardiac tehnologie, SANLEPUS SMART WATCH poate monitoriza cu precizie rata de inima ta în timp real în timpul zilei sau chiar și atunci când sunt de dormit.

Smart Partner, Avansate De Valori

După ce ați terminat de monitorizare a sănătății sau de antrenament , puteți vedea mai multe valori detaliate, analize profesionale și științifice de orientare în Aplicația.

IP67 Rezistent la Apa

Vă mulțumim pentru o precizie proiectat carcasa, SANLEPUS INTELIGENT CEAS poate fi purtat atunci când spălat pe mâini sau în zilele ploioase.Notă* nu purta ceas la baie sau înot.Vă mulțumesc!

De lungă durată de Putere

Subțire și lumină SANLEPUS CEAS INTELIGENT face ca perfect toate-zi de companie.Cu dual chipset arhitectură și de economisire a energiei algoritmi, timpul de așteptare de acest ceas poate dura timp de 7 zile.

Profesionale de Monitorizare a Sănătății, a Urmări Starea Dumneavoastră Fizică

Încercați să poarte SANLEPUS SMART WATCH și începe detectarea tensiunii arteriale, nivelul de oxigen în sânge sau ECG cu o simplă atingere.Doar câteva secunde, se va afișa detectarea de date și a vă oferi o referință să acorde o atenție pentru sănătatea ta.Monitorizarea Tensiunii Arteriale De Oxigen Din Sange De Monitorizare Monitorizarea ECG

Mai Bine De Monitorizare De Somn

Bazat pe rata de inima și de urmărire de somn tehnologie, SANLEPUS CEAS INTELIGENT este capabil de înregistrare starea de somn cu precizie și de a analiza calitatea somnului.

Întotdeauna o Culoare pentru Stilul Tau

SANLEPUS CEAS INTELIGENT vine în 6 curea opțiuni cu bine gândit culori pentru diferite nevoi.Quick fit curele permite să rapid și schimba cu ușurință, fără unelte.

Asistent Personal pentru Tine

Acum aveți posibilitatea să fixați o fotografie de fotografiere de la distanță sau de a găsi telefonul într-un moment cu SANLEPUS CEAS INTELIGENT.Puteți folosi, de asemenea, alte caracteristici, cum ar fi Alarma, Timer, Cronometru.

Etichete: smartwatch, ary ceasuri, mi xiomi, amazfit os, ceas, onoare, hs6620d ceas inteligent, lige smartwatch femei, bărbați ceas, telefon oppo

Stil Moda
Certificare CE
Dimensiunea De Afișare 1.78 cm
Carcasa Din Material ALIAJ
Tip Pe Încheietura Mâinii
Grad Impermeabil Profesional Rezistent La Apa
Descarcă APP Disponibile Da
Modul De Rețea NICI unul
Rezoluție 420*485
Funcția Iluminat
RAM 128MB
Compatibilitate Toate Compatibile
Sistemul ios
Nume De Brand SANLEPUS
Baterie Detasabila No
Limba Arabă
Cartela SIM Disponibil No
Mai Multe Cadrane Da
Camera Din Spate NICI unul
Material De Trupa Gel De Siliciu
Capacitatea bateriei 220-300mAh
Banda Detasabila Da
PROCESOR Model MTK2502D
Origine NC(de Origine)
GPS No
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Forma Ecranului Pătrat
ROM 128MB
Mecanism No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea