3pcs/set Paie Naturale Mexican Mini Palarie Sombrero Copil de Dus la Petrecerea de Ziua Decor Copii Carnaval Petrecere de Nunta Consumabile

19.33lei

24.16lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3pcs/set Paie Naturale Mexican Mini Palarie Sombrero Copil de Dus la Petrecerea de Ziua Decor Copii Carnaval Petrecere de Nunta Consumabile

Puncte: 1.Aceste pălării sunt realizate din paie bej.Pălărie drăguț prosop curcubeu Mexican decor.Eco-friendly de design este ușor de purtat.

2.Materiale de înaltă calitate: de înaltă calitate sombrero are marginile colorate care se potrivesc perfect nostru Mexican câine mantie!Acest animal de companie-dimensiuni pălărie va face tu și cei dragi să zâmbească.

3.Perfect pentru orice ocazie: mare companie de instrumente pentru a sărbători ziua câinelui.Potrivite pentru ocazii, Paste, nunti, logodna modele și cadouri de Crăciun.Se pare minunat ca o petrecere de vacanță decorare.

4.Pălărie Dimensiune: Utilizați aceste pălării de paie pentru a configura o masă festivă!Aceste pălării sunt disponibile numai pentru întreprinderile MICI.Fiecare pălărie diametru: aproximativ 5,8".

5.O pălărie pentru animalele de companie: un drăguț și elegant câine pălărie pentru catelusul tau și pălărie specială, face animalul dvs. unic și atractiv.

Descriere:

1.Mexican autentic service așteaptă o fericită și plăcută de masă; festivalul sunteți în căutarea cu nerăbdare să este în așteptare pentru tine, ești gata pentru a explora acest real sombrero Mexican.Această pălărie cu boruri largi, din Mexic este 100% original și este perfect pentru a aduce spiritul Mexican.

2.Acest elegant și unic șapcă de baseball este făcută din paie naturale materiale pentru durabilitate.Acesta are două găuri în ea și este confortabil de a respira.Acesta este conceput pentru câini de talie mică și drăguț cățeluș pălării.

3.Chiar dacă este deformat, acesta va reveni imediat la aspectul original.Design unic, fibre elastice: puteți folosi DIY ca un gras autocolant sau vopsea acrilică pe ei unic de paie shell.

Ideal decor acasă:

Dacă vă place Mexican-a inspirat decor acasă, această frumoasă Mexicană va adăuga un frumos granița de sud a ta casa.Rece pălărie de paie nu se poate juca numai costume de rol, dar, de asemenea, servi ca o pepinieră de creație sau de acasă decorare perete.

Caracteristici Produs:

Oh, se pare minunat pe cont propriu.

Păstrați animalele de companie drăguț rece și caldă.

Utilizați aceste paie sombrero să înființeze o masă festivă!

Acesta poate fi decorat cu flash sau vopsea pentru a personaliza petrecerea cadouri, broșe, insigne, nume de marcă și alte bunătăți.

Mexican, petrecere cu tema de Paste, nunta, petrecere de aniversare, petrecere de Halloween, nunta și logodna.

1. Nume produs: minunat mic pălărie

2. Material: Paie

3. Proces: mână-țesute

4. Caietul de sarcini:

Fiecare pălărie diametru: aproximativ 5,8"

Culoare: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

3*hat

Etichete: pălărie mexic, earpick, pălărie de mexican, cat palarie mariachi, mini mexican hat, mexican party decoruri, adult străin masca, 4 persoane cu barca, simțit coroana de ziua numere, rochie mexican

Numărul De Model Palarie De Petrecere
Nume De Brand TOPATY
Ocazie Petrecere De Ziua
Material vezi descrieri
Utilizare Copii
model Culoare Solidă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea