Fierbinte De Vânzare Ochelari De Citit Progresiv Lentile Multifocale Prezbiopie Anti Oboseala Ochelari Pentru Bătrâni -B5

16.97lei

26.10lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fierbinte de Vânzare Ochelari de Citit Progresiv Lentile Multifocale Prezbiopie Anti Oboseala Ochelari pentru Bătrâni -B5 Produs caietul de sarcini: Element:

1. Multifocală progresivă tehnologie, creează 3 zone pentru diferite tipuri de viziune, nu este nevoie să decoleze fără oboseală pentru o lungă perioadă de timp poartă.

2. De înaltă definiție acoperite rasin lentile,1.56 indice de refracție clar vison.

3. Suprem aliaj de nichel material cu ductilitate și feromagnetice, extrem de lustruit și o bună rezistență la coroziune.

Caietul de sarcini:

Tip de element: multifocală Progresivă prezbiopie

Gen: Unisex

Material Cadru: Aliaj De

Lentile Material: Rasina

Grad: 100150 de, 200, 250, 300

Puterea: +1.0, +1.5, +2.0, +2.5, +3.0

Dimensiune: se vede pe poza

Pachetul Include: 1 x Ochelari

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: lectură glasse bărbați, bifocale ochelari de sex masculin, sticlă multifocale, uvlaik progresivă ochelari, multifocale ochelari de citit metal, len multifocală progresivă ochelari de citit, f ochelari de citit bărbați, bifocale ochelari de sticlă, progresivă ochelari tag, ear pad superlux

Lentile De Culoare Alb
Nume De Brand Etmakit
Material Cadru ALIAJ
Gen Unisex
Tip De Element Ochelari
Numărul De Model 134474
Lentile De Material Sticla
Ochelari De Tip Ochelari De Citit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea