Femei Denim Plus Dimensiune Salopete 5XL Albastru Pantaloni Harem Gaură Salopete pentru Femei Salopete Dificultate Salopete Rompers Salopeta Blugi

92.66lei

168.48lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Femei Denim Plus Dimensiune Salopete 5XL Albastru Pantaloni Harem Gaură Salopete pentru Femei Salopete Dificultate Salopete Rompers Salopeta Blugi

Măsurată de CM de Om , vă rugăm să permiteți-1-4cm erori

TRANSPORT SFATURI:

1.Timp de plumb:avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare, să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi in fiecare zi.

2.Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon.Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare de tine.

FEEDBACK-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .Cu mult feedback-ul pozitiv și arată cumpărătorului ,ne va da $1 sau un cadou .Suntem, de asemenea, bucuros dacă puteți partaja elementele noastre privind INTRARILE si facebook , da screenshot de la noi, ne va da $2 de asemenea.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați-ne înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

VÂNZĂTOR SFATURI:

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va lăsa informații despre noi, dacă doriți să.Cum pot urmări coletul meu?puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul de urmărire www.17track.net (Copiate în browser pentru a deschide)

Etichete: moda zanzea, jean femei, pentru femei de ansamblu, femeile jean salopete, Jumătate Maneca salopeta, rochie zanzea, salopeta albastră femeie, albastru jean costume barbati, salopete denim marimea 5xl, 8021

Elemente Populare Rupt, Curele, Spălate
Lungime Ankle-Length Pants
Model Tip Mozaic
Caracteristici Gaură Salopete Femei
Stil De Îmbrăcăminte Versiunea Coreeană Salopete
Articol Femei Denim Salopete
Nume De Brand HOCANGYO
Decor GAURA
Varsta Varsta 18-35 Ani
Stilul de tip Femei Denim Salopete
model culoare solidă salopete
Tesatura Tip Denim
Material Spandex
Numărul De Model Femeile Rupt Salopete
Tip Salopete
Origine NC(de Origine)
culoare albastru
Se Potrivesc De Tip Vrac
Dimensiune XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Stil Casual

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea