62PCS=1box Formula Detergent de Rufe Nano Super Concentrat de Spălat Săpun detergent Blând Foi de Spălătorie Portabil Curatare

29.36lei

48.11lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

62PCS=1box Formula Detergent de Rufe Nano Super Concentrat de Spălat Săpun detergent Blând Foi de Spălătorie Portabil Curatare

Puncte: 1、Sigure și Sănătoase: Acest super-concentrat pentru rufe foaie nu conține ingrediente chimice, fără fosfor, nu fluorescente agent de albire.Se dizolvă complet și economisește apă, așa că este bine pentru toată lumea, copii, femei gravide, și oamenii normali (nu de agent de albire, PH-ul este neutru, amidon este folosit ca suport).

2、Mâinile de Protecție: spumare Redusă, ușor să clătiți și nu are nici un reziduu.Foaia este non-coroziv, astfel încât să puteți spăla în condiții de siguranță lenjerie și haine pentru copii.Nici spălare de mână, nici masina de spalat va doare mana.

3、Economic și Practic: în Comparație cu alți detergenți, acest detergent este mai convenabil de a transporta și de a transporta (doar 3,5 g, chiar mai mici, de aproximativ 11 * 14cm).

4、Eficient de Îndepărtare a Petelor: se spala Usor, puternic detergente, puteți spăla haine naturale.Cu profundă curățenie, foaia poate elimina în mod eficient diverse pete, cum ar fi ciocolata, ruj, pete de ulei, sucuri de fructe, etc.

5、Aplicabile pe scară Largă: Potrivit pentru bumbac, in, fibre sintetice, amestecuri și alte materiale, precum și de spălare de haine pentru copii, lenjerie de corp și alte haine personale, potrivit pentru toate modelele și de spălare de mână.

Caietul de sarcini:

Nume: Concentrat Pentru Rufe Foaie

Tip: concentrat

Domeniul de aplicare: toate hainele

Dimensiune: 18 * 13.5 * 4cm/7.09 * 5.31 * 1.57 în

Greutate: aproximativ 138g

Termen de valabilitate: 5 ani

Caietul de sarcini: 62 tablete / cutie

Funcția: curatare profunda, dezodorizare, de culoare drift

Lista De Ambalare:

1 cutie de Concentrat pentru Rufe Foaie(62pcs)

Etichete: detergent de spălare, detergent foaie, bucătărie se spală, de uz casnic săpun, spong, foaie de spălare, carbon curat, alamă creion, pânză de săpun, crema nano

Numărul De Model concentrat pentru rufe foaie
Utilizarea Sanitare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea