Cele mai noi 5 in 1 USB de Tip C Hub Hdmi 4K USB C Hub pentru Gigabit Ethernet Rj45 Lan Adaptor pentru Macbook Pro Thunderbolt 3 USB-C Încărcător

72.02lei

98.65lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

5 în 1 USB de Tip C Hub Hdmi 4K USB C Hub pentru Gigabit Ethernet Rj45 Lan Adaptor pentru Pro Thunderbolt 3 USB-C Port Încărcător

Porturi:5 Multiport USB C Hub: USB-C Putere de Livrare în Portul de Încărcare USB-C la Ieșire HDMI, 2 x USB 3.0, Gigabit Ethernet port (port RJ45) Funcțional și versatil.Standard:USB 3.0 permite transferul de date de până la 5Gbp/s.Capabil de a conecta până la două USB-UN periferice (de exemplu.g.Tastaturi, mouse, boxe sau degetul mare drivere) de la un USB-C pentru laptop simultan.Compatibil cu USB 2.0 si USB 1.0 dispozitive.Livrare de energie Port USB-C

Conectarea la un USB-C adaptor de alimentare și încărcați conectat Livrare de Energie activat USB-C pentru laptop și hub-ul prin intermediul USB-C, portul de încărcare, în timp ce conectarea mai multor periferice și transferul de date.4K Video HD de Ieșire Adaptor USB de C RJ45 Gigabit Ethernet Lan Adapter Permite să vă bucurați de ultra-rapid la viteze Gigabit Ethernet și fiabilitatea de conexiune cu fir direct.Suport 10 / 100 / 1000 cel MAI bun-T rețele.

Sfaturi:Aici sunt 4 moduri de a ajuta la reducerea USB 3.0 interferență a radio-frecvenței la conexiunea wireless de unele laptop-uri:Opțiunea 1: Conectați laptopul la un 5GHz Wi-Fi de rețea.Opțiunea 2: Conectați dispozitive (de exemplu, mouse-ul, tastatura si hard disk drive) pentru porturi USB 2.0 de pe laptop.

Opțiunea 3: Conectați hub USB 3.0 la laptop cu un high-calitate, 1-picior sau mai mult USB 3.0 cablu de extensie.Păstrați dispozitive USB 3.0 departe de calculatorul gazdă.Opțiunea 4: Utilizarea de înaltă calitate, ecranat dispozitive USB 3.0/cabluri/conectori.Rezoluție Video (HD portul de ieșire): Până la 4K UHD (3840x2160 30Hz) sau 2K / 1080p / 720p /480p / 360p,rata de transfer de Date: Până la 5Gbps,Putere: USB bus-powered,Compatibil USB-C dispozitive (inclusiv, dar nu limitat la următoarele)

Pentru (12 inch),Pentru Pro (13-inch si 15 inch),Pentru Google Chromebook Pixel (12.85 inch),Pentru Dell XPS 13 9350 (13-inch) / XPS 15 9550 (15 inch),Pentru Lenovo Yoga 900 (13.3-inch),Pentru Huawei MateBook (12 inch),Pentru Microsoft Lumia 950 (5.2 inch) / Lumia 950XL (5.7-inch).

Cerințe de sistem:-C USB activat dispozitive cu Windows 10 / 8 / 7, macOS sau mai sus sisteme de operare

Cartelă de memorie compatibilă tipuri: Suport carduri SD (card de memorie nu sunt incluse)

culoare:gri

Material:aliaj de Aluminiu

dimensiune:16*12*2 CM

Conținutul Pachetului:

1x 5-în-1 de tip C USB hub

Notă:

1. Asigurați-vă că gazda port USB-C pe dispozitiv este conform cu USB 3.0 / USB 3.1 caietul de sarcini.Compatibil cu USB 2.0 Tip C dispozitiv.

2. Pentru a folosi HD port de ieșire, gazda port USB-C de pe dispozitivul dvs. trebuie să accepte DisplayPort Alt Mod.

3. Pentru a folosi Puterea Livrare funcția de la putere și de a percepe o conectat USB-C pentru laptop, gazda port USB-C de pe dispozitivul dvs. trebuie să accepte USB Power Delivery.USB-C de intrare portul de încărcare nu poate fi folosit pentru transmisia de date.

4. Vă rugăm să nu se bazeze pe USB-UN port pentru încărcare telefoane, tablete sau alte dispozitive.

5. Pentru o conexiune stabilă, nu utilizați acest hub cu dispozitive de mare putere.Acesta suporta un hard disk max.

6. Nu suport de încărcare pentru laptop-uri si tablete prin intermediul PD USB-C, portul de încărcare.

7. Nu este compatibil cu tablete Samsung și Asus Zenbook UX330UA.

8. Putere de încărcare de Livrare activat Dell USB-C, laptop-uri prin intermediul PD USB-C, portul de încărcare necesită utilizarea dvs. de 55W sau mai original, adaptor de alimentare.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: dell switch gigabit, diver sport, hdbitt, thunderbolt, macbook air, HDMI, baseus thunderbolt 3 doc, dual monitor splitter, RJ45, drona profesionala

Pachet Da
Gen Masculin-Feminin
5 ÎN 1 De tip C USB hub
Certificare NICI unul
Nume De Brand Fasdga
funcția 3 comutator usb , multi usb
Amplificator No
Funcția multi usb , port usb , usb hab
Dimensiune 16*12*2CM
Numărul De Model 5-în-1 de tip C USB hub
Sursă De Alimentare Externă No
Tip 5-în-1 de tip C USB hub
Funcția 2 port usb expander , usb mai multe
Un Conector USB
Greutate others
Origine NC(de Origine)
Conector B USB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea