Reglabil Aduce Trupa Câine pentru Gopro hero 8 7 6 5 4 3 ham Piept curea Curea Pentru Camera Sport Suport de Montare pentru SJCAM

43.32lei

57.77lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Reglabil Aduce Trupa Câine pentru Gopro hero 8 7 6 5 4 3 ham Piept curea Curea Pentru Camera Sport Suport de Montare pentru SJCAM Caracteristici:

Camera Sport Accesorii - Caini Ham-Aduce pentru camera GoPro fix la un caine care trage lumea din perspectiva sa.Acesta oferă o oportunitate de a aproape de viața reală ,puteți ști mai multe despre cainele tau .

Acest ham cu două poziții fixe, puteți lua tot felul de perspectivă: Fix în piept poate trage mesteca oase, sape și de a antepiciorului mișcare; fixe pe partea din spate, puteți trage peste cap de alergare, sărituri, extrage și alte activități.

Acesta constă dintr-lavabil material hidrofil, în condiții de siguranță puteți lăsa câinele să înoate, să joace, nu vă faceți griji că va obține murdar.

Moale căptușit structura permite cainele sa poarte foarte confortabil.

Complet reglabile pentru o greutate de 15-120 de lire sterline (7-54 kg): mari, mijlocii și mici câini.Piept de montare pot fi eliminate pentru a se potrivi de dimensiuni mai mici câini.Căptușit la toate punctele de reglare pentru a asigura animalele de companie\\'s comfort la toate ori.

Câini-ochi vedere: surprinde lumea de la cainele tau\\'s perspectiva

Două-unghiul de fotografiere:Shooting două poziții fixe (spate si piept), pentru a realiza o varietate de perspectivă

Lavabil hidrofile material:Poate fi o mașină sau de mână de spălat să-l păstrați curat.

Ușor pentru a atașa + elimina camere:eliberare rapidă bazele face atașarea și îndepărtarea camere de rapid și ușor.

O mărime se potrivește cel mai mult:Complet reglabil pentru a se potrivi mici, mijlocii și mari rase de câini de la 10 - 120 kg. (7 - 54 kg).Elimina piept curele pentru a se potrivi mai mici câini Pachetul inclus: 1 x Câinele muntele

Nu includ aparat de fotografiat

Suport: oferim suport complet pentru toate produsele noastre!Vă rugăm să nu ezitați să mesaj cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți și vă vom răspunde cât mai curând posibil.Suntem online la orice oră.Compania noastră depune eforturi pentru a se asigura că fericirea tuturor clienților noștri este prioritatea Nr. 1 și vă încurajăm să ne contactați cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.Returnare și Rambursare Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI un motiv specific pentru a reveni,și ID-ul Balioilhaircare.ro.

Etichete: hero3, lampa gopro 7, gopro hero, mâner gopro 6, 8 erou gopro, pisica de sex masculin cablajului, camera de acțiune, gopro titular, prețul gopro hero 5, gopro

Greutate 230g
Nume De Brand WLJIAYANG
QC 100% testat
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca gopro
Pachet PP Sac
culoare ca-n poze
Material ABS
Costum pentru Pentru GoPro, camera de sport
Numele produsului câinele muntele
Tip Camera De Acțiune Accesorii Kituri
Caracteristică Usor de instalat
Livrare Rapida Da
Numărul De Model JY206

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea