2 buc Aplicabile 2018 pentru Dodge Challenger de Frână Pedala de Aliaj de Aluminiu Oțel Inoxidabil Pedala Pad kit

51.74lei

64.66lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Produs greutate: 0.2 KG neutru OPP sac Nume produs: pedala de accelerație Model de transmisie: automată (val) Material: Aliaj De Aluminiu Inoxidabil Negru Antialunecare Din Cauciuc Calitate: de Înaltă calitate (3.5 mm placă de aluminiu + cauciuc particule)

Caracteristici:

Instalare usoara, Nu de foraj necesare.Utilizarea produsului: pedalei de Accelerație, selecție de materiale, manopera frumoasă!Instalat pe pedala, se poate crește forța zonă de talpa si pedala, crește pedala de manipulare și de conducere de siguranță, anti-derapare performanță în ploaie și zăpadă, mai confortabil picior simt, ultra-înaltă textura, aproape 100% din Oțel Inoxidabil Pedala Acoperă adăuga o declarație îndrăzneață la picior de bine.Cauciucul de pe pedale oferă contrast cu performanța uite, precum și o mulțime de pozitive de tracțiune.

Notă:

1. Pedala de frână: Ia de pe fabrica de cauciuc cu o șurubelniță, apoi pune pe pedala de frână capacul de la dreapta la stânga: 2. Pedala de gaz: nu Există nici un cauciuc pe ea inițial.Doar pune pe pedala de accelerație a acoperi în mod direct de jos în sus: 3.Vă rugăm să se înmoaie Pedala acoperă în apă fierbinte pentru un timp pentru a vă relaxa cauciuc sau de a folosi un pistol cu aer cald să se înmoaie pana de cauciuc ,aceasta va ajuta să instalați cu ușurință.

Pachetul inclus:

1x pedala de gaz capac 1x pedala de frână acoperi

Etichete: aluminiu masina pedala, chrome masina logo-ul 3d insigna metalică autocolant, seat leon cupra autocolant, skoda octavia vrs, dodge usa, cabriolet, lone star, durango logo-ul, seat leon, dodge journey oglindă

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Pedale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea