Vintage American Manual Croșetat Dantelă Față De Masă Rotundă Grădină Tricot Tubular Literare Ciucure Masă De Cafea Acoperi Pânză

39.56lei

52.73lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Se adoptă de înaltă materiale de calitate procesul de țesut tapițerie, și lucrează pentru a promova stilul de viață modern cu estetica, calitate si atitudine.

Produs: fata de Masa

Materia l: Bumbac

Dimensiune: Opțiuni

Culoare: culoare ca imagine (Manual de colorat poate fi aberație cromatică)

Notă:

1. Din cauza dimensiunii măsurătorile făcute de mână, nu poate fi o eroare de 3-5 CM.

2. Vă rugăm să înțelegeți că, din cauza iradierea de lumina sau a ecranului de computer diferența, așa că nu pot garanta 100% poze reale si culori.

3. Naționale styl e ta ble pânză , potrivite pentru decorarea acasă, stabilite de nunta, etc. Dacă aveți alte fotografii, dimensiuni sau cereri, vă rugăm să contactați-mă!

Dragi prieteni, dacă tu crezi că produsele noastre sunt bune, vă rugăm să lăsați comentarii de cinci stele ca o încurajare pentru noi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine, vă mulțumesc!

Etichete: croșetat dantelă față de masă, acoperi tabl, drumul de masă, pânză pvc masă, fata de masa rezistent la apa, cafea tabl, nunta de mătase față de masă, pentru masă, pvc coted pvc, plante de interior raft

Nume De Brand ROMANZO
Numărul De Model Fata De Masa Din Dantela
Dimensiune --
Material 100% Bumbac
Aplica Acasă, Hotel
model Croșetate
Proiect fata de masa
Caracteristică --
Technics Croșetate
Forma RUNDA
Stil american vintage
Utilizarea Masa
Model Tip Carouri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea