Creative Ceramic Negru, alb, Figurine de Păsări Acasă Decorare Accesorii Pasăre Masa Decor de Masă de Nunta de Moda Ornamente

22.55lei

28.16lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Creative Ceramic Negru, alb, Figurine de Păsări Acasă Decorare Accesorii Pasăre Masa Decor de Masă de Nunta de Moda Ornamente

Dimensiune: Pls verifica în fellowing imagine makrs (-/+ 1 cm este normal gama de eroare) Culoare: Negru, alb Material: Ceramica si portelan Caracteristică: 100% brand Nou, de Bună calitate și Foarte Recomandat Ambalaj: Cutie de Ambalaj: 1 X pasăre sculptura Metoda de Transport maritim:

1. Produsele vor fi expediate prin China Post , Se va lua 15-35 zile lucrătoare de la data livrării.FIECARE PACHET AU NUMĂR DE URMĂRIRE.

2. Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express shipping, dar trebuie să plătească mai mulți bani pentru a exprima de transport maritim.

3. Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă Rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.

4. Vă rugăm să rețineți că, uneori, personalizate va întârzia pachet pentru inspecție.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru starea de expediere înainte de feedback-ul.

5.Notă:din Cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Garanție:

1. 12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Feedback-ul:

1. Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine de la primirea de plată.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și de 5 stele este foarte apreciat.

2. Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte sau deschis orice dispute pe Balioilhaircare.ro, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Este plăcerea mea de a vă oferi cele mai bune servește.Satisfactia ta,urmărirea noastră!!

Etichete: figurina ceramica om, figurina ceramica pictura, vintage figurina din ceramica, zebra din ceramica figurine, ceramica figurina ren, figurina ceramica matrite, figurina ceramica ornamente, simplu figurine ceramice, set figurine ceramice, ceramica figurine umane

culoare Alb și Negru Matt culoare
Caracteristică Creative Ceramică Neagră, Pasăre albă
Caracteristică Regională Europa
Caracteristică 4 Moda Nunta Ornamente
Material Email Ceramic Si
Caracteristică 2 acasă decorare accesorii
Caracteristică 3 Pasăre Masa Decor De Masă
Tema Animale
Caracteristică 1 Negru, alb, Figurine de Păsări
Cerere Anul Nou Decor Acasă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea