Upgrade Drujba Electrica De 4 Inch Cu Acumulator Profitabilă Mini Tăiere Văzut De Prelucrare A Lemnului Scut De Protecție Grădină Instrumente De Logare

26.14lei

47.49lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、O singură mână Drujba: Acest mini drujba cantareste doar aproximativ 0,7 kg și are o lungime totală de doar aproximativ 33cm / 13 inch.Femeile pot controla cu ușurință și de a folosi, și ore lungi de muncă nu va fi obositoare.

2、Eficientă de Tăiere: electric lanțul de ferăstrău poate ajuta să rezolve probleme de modă veche de logare și de a îmbunătăți considerabil eficiența de lucru.Ferăstrău electric durează aproximativ 10 secunde pentru a tăia lemn cu un diametru de aproximativ 15 cm/5.91 inch.Acest ferăstrău electric este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, copac pruning, și de grădinărit.

3、Puternic de Putere: litiu baterie acumulator ferăstrău cu lanț adoptă de înaltă calitate ghid de lanț, care a fost profund stins pentru a asigura buna tăiere.Dinti de lemn de proiectare poate face drujba blocat pe ramuri, și tundere și tăiere sunt mai eficiente și mai rapide.

4、Protecție Bord Design: Cu viteză variabilă, protecția bord pot bloca stropire moloz, și lanțul de ferăstrău comutator poate satisface diferite nevoi de constructie.Viteza infinit variabila, rapid sau lent, mai detaliate tăiere și o mai bună protecție de copaci.

5、Design Ergonomic: Acesta poate fi ținut cu o singură mână, lumină și portabil.Ferăstrăul electric este proiectat cu un non-alunecare mâner, care este foarte confortabil să dețină și nu va fi obositor pentru ore lungi de muncă.

Caracteristici:

1. Cu o singură mână Drujba: Acest mini drujba cantareste doar aproximativ 0,7 kg și are o lungime totală de doar aproximativ 33cm / 13 inch.Femeile pot controla cu ușurință și de a folosi, și ore lungi de muncă nu va fi obositoare.

2. Tăiere eficientă: electric lanțul de ferăstrău poate ajuta să rezolve probleme de modă veche de logare și de a îmbunătăți considerabil eficiența de lucru.Ferăstrău electric durează aproximativ 10 secunde pentru a tăia lemn cu un diametru de aproximativ 15 cm/5.91 inch.Acest ferăstrău electric este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, copac pruning, și de grădinărit.

3. Puternic de Putere: litiu baterie acumulator ferăstrău cu lanț adoptă de înaltă calitate ghid de lanț, care a fost profund stins pentru a asigura buna tăiere.Dinti de lemn de proiectare poate face drujba blocat pe ramuri, și tundere și tăiere sunt mai eficiente și mai rapide.

4. Protecție de Bord Design: Cu viteză variabilă, protecția bord pot bloca stropire moloz, și lanțul de ferăstrău comutator poate satisface diferite nevoi de constructie.Viteza infinit variabila, rapid sau lent, mai detaliate tăiere și o mai bună protecție de copaci.

5. Design Ergonomic: Acesta poate fi ținut cu o singură mână, lumină și portabil.Ferăstrăul electric este proiectat cu un non-alunecare mâner, care este foarte confortabil să dețină și nu va fi obositor pentru ore lungi de muncă.

Caietul de sarcini :

Stil: 4-inch cu O singură mână Ferăstrău Electric

Culoare: negru

Baterie: 550 (w)

Tensiune de alimentare: 24V

Produs net în greutate: aproximativ 0,7 (KG)

Greutate pachet: aproximativ 1400g

Placă de ghidare lungime: aproximativ 4 inch

Lanțul de viteza: 5m/s

Lanț: lectură rapidă de ajustare

Motor: magnet puternic motor

Grosimea maxima de taiere: 80 (mm)/3.15 inch

Domeniul de aplicare: pomi fructiferi tăiere și exploatare forestieră.

Lista De Ambalare:

Drujba Mașină Goale*1

Baterie*1

Încărcător*1

Șurubelniță*1

Cheie*1

Sticla De Ulei*1

Capac De Protecție*1

Manual De Limba Engleză*1

Etichete: mini ferăstrău putere, drujba mini, baterie drujba, ferăstrău lemn, manusa lanterna, drujba cu acumulator, electr văzut, drujba gasolin, drujba electr, drujba masca de protectie

Numărul De Model baterie drujba
Utilizare DIY acasă
Sursa De Alimentare Baterie
Putere 500W-799W
Puterea Nominală De Intrare -
Caracteristică 1 4-inch cu O singură mână Ferăstrău Electric
Max. Adâncime De Tăiere -
Caracteristică cu Bord de Protecție
Văzut De Tip Mini Văzut
Greutate 1500
Origine NC(de Origine)
Cerere Lemn De Văzut
Nume De Brand VAHIGCY
Dimensiuni -
Max. Lățimea De Tăiere -
Nu-Sarcină De Viteză 10000RPM
Diametru Lama -
Frecvența -
Baterie
Tensiune Nominală 24V
Lanțul de viteza
Tensiune
Pentru ruit copac tunderea și exploatare forestieră

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea