Festivalul De Ochelari De Soare Caleidoscop Adult Ochelari Petrecere Rave Festivalul De Ochelari De Soare Ochelari Holografice Ochelari De Oculos

20.89lei

30.27lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tip: ochelari de Soare UV 400

Stil: Fashion, Vintage

Gen: Feminin/Masculin

Material Cadru: Plastic

Lentile Material: Sticla

Lățime cadru: 53mm

Înălțime cadru: 47mm

Podul de nas latime: 19mm

Templul lungime: 135mm

Lentile Optice Atribut: UV 400

Vizibil Perspectivă Tarif: 99%

Forma: Elipsa

Culoare: 3 Culori pentru alegerea ta

Dimensiuni: Ca în imaginea de mai jos

Cantitate: 1 BUC

Ocazie: uzura de zi cu Zi, de Călătorie, Plaja, Petrecere, Streetwear, Cadou

Caracteristici:

100% Brand Nou,De Înaltă Calitate!

Uită-te politicos, elegant și elegant.Este lumina.

Potrivit pentru oras, sport, surf, club de noapte și multe alte activități

Un cadou minunat pentru tine sau prietenii tai.

Proiectat pentru tinerii și adulții care au interes sau nevoie pentru decorarea ei.

Pachetul Inclus: 1*ochelari de Soare (Soare numai, alte accesorii nu sunt incluse!)

`Notă:

1. Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.Vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a cumpăra produsul.

2. Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

3. După o lungă perioadă de transport, unele elemente poate rupt.Dacă rupt, vă rugăm să contactați-mă, ne-ar oferi o mulțumit de răspuns.

4. Dacă faci o comandă mare, va rog sa ma contactati, va oferim un discount.

[Protecția ochelari]

1. O mână de ștergere va deteriora stânga-dreapta balanța de cadru și provoca deformarea.Este recomandat să țineți temple cu ambele mâini și să le ridice în paralel la părțile laterale ale obrajilor.

2. Atunci când pune pe tâmpla stângă, împăturiți-o în primul rând, nu este ușor să se deformeze cadru.

3. Este recomandat să clătiți pahare cu apă și de a absorbi umezeala cu un prosop de hârtie, și apoi încercați să frecarea cu ochelari speciali pânză.Aveți nevoie pentru a păstra marginea cadrului pe cealaltă parte a oglinzii, și apoi ștergeți ușor obiectivul de a evita degradarea excesivă a cadrului sau lentile.

4. Atunci când nu poartă ochelari, le înveliți într-un caz ochelari și le-a pus în pahare caz.Dacă sunt introduse temporar, vă rugăm să asigurați-convex suprafata de ochelari cu fața în sus, în caz contrar, este ușor să poarte ochelari.În același timp, ochelarii ar trebui să evite contactul cu substanțe corozive, cum ar fi insecticide, produse de toaletă, produse cosmetice, geluri de păr, medicamente, și pentru a evita lumina directă a soarelui și de temperaturi ridicate (peste 60 ° C) pentru o lungă perioadă de timp, în caz contrar aceasta va provoca cu ușurință obiectiv, cadru de deteriorare, deteriorări, modificări de culoare

. 5. Merge regulat la un magazin de specialitate pentru plastic ajustări.Deformarea cadrului pune o povară pe nas și urechi, iar obiectivul se deschide ușor.

6. Nu utilizați ochelarii in timpul exercitiilor fizice intense, ca impact puternic poate cauza lentilelor de rupere și deteriorare a ochilor și a feței; nu utilizați purtat lentile pentru a preveni pierderea vederii din cauza luminii difuze; nu priviți direct în lumina soarelui sau strălucirea puternică Astfel încât să nu rănească ochii.

7. Întreținere de ochelari de soare

Ochelari de soare orbitor menține activ și liber, în soare.În fapt, ochelarii de soare pot bloca lumina soarelui, dar nu a poluării daune, astfel încât să fie atent să nu piardă față.

În fapt, metoda de intretinere de ochelari de soare este la fel ca cea de întreținere de pahare obișnuite, și trebuie să facă obiceiul de curățare, stivuire și depozitare.Doar că ochelarii de soare sunt adesea purtate și poate fi zgâriat accidental, astfel încât există unele mici detalii care pot aminti în special: atunci Când ochelarii sunt colorate, nu le scoate cu unghiile tale, în caz contrar acesta va fi ușor la zero și și-a rănit. .suprafață.

Fără ochelari de soare, mulți oameni pot cu ușurință atârnă de capul lor, gulere, sau buzunare.În acest moment, mișcarea corpului nu trebuie să fie prea mare pentru a evita ruperea sau coliziune.Altfel cineva ar fi pus într-o geantă de mână.Este recomandat să-l pună într-un suport de ochelari de caz în primul rând, și apoi pune-l într-o geantă de mână, pentru a evita purtarea de lentile, din cauza unor mici obiecte, cum ar fi pete, cum ar fi chei, piepteni, plăci de cupru sau rujuri.

Etichete: ochelari holografici, burning man festival bărbați, rave mare ochelari de soare, tinuta de petrecere, bărbați ochelari de soare, pahar pentru femei, led petrecere rave, colnels ochelari de soare, alb glasse bărbați, 8 biți de sticlă

07 Festivalul De Ochelari
Numărul De Model 1035
Obiectiv Lățime 53mm
03 Festivalul Ochelari De Soare
Certificare CE
04 caleidoscop cu sticla
Nume De Brand Locot
Origine NC(de Origine)
Lentile Optice Atribut UV400
Stil Ochelari de cal
Ochelari De Tip Ochelari de soare
06 caleidoscop pentru adulți
01 rave ochelari
05 ochelari holografici
Lens Înălțime 47mm
02 caleidoscop adult
Material Cadru Plastic
Lentile De Material Sticla
Gen BĂRBAȚI
Tip De Element Ochelari
Numele Departamentului Adult

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea