Șa de bicicletă MTB Biciclete Rutier Ciclism Silicon Mini-dovada Șa Scaunul Gel de Siliciu Pernă Scaun Piele a Scaunului din Față, Mat

51.20lei

59.54lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume Produs: Bicicleta Perna

Greutate: aproximativ 500G

Dimensiuni: 280*160mm

Culoare: negru, verde, rosu, albastru

Material: PU piele, interior din poliuretan de umplere

Caracteristici: Elegant ridicat bancheta din spate design, umplut cu elastic interior captuseala moale suport pentru fese, reducerea presiunii în partea de jos a prostatei, pubian și ischial zone.

Utilizați benzi reflectorizante pentru a îmbunătăți noapte de echitatie de siguranță.

Gol și ventilate de proiectare, printr-o gaură în centrul scaunul reduce presiunea pe părțile sensibile ale corpului, și ține de ventilație atunci când de echitatie, de a face o plimbare mai confortabil.

Front-end este redus + laterale sunt rotunjite și peste-proiectat, care nu împiedică coapse de frecare și nu freca interiorul coapselor.

Materialul de suprafață este făcut de rezistent la uzura de tracțiune PU (neted si mai rezistent la uzura), iar GELUL este umplut cu mai bine de elasticitate.

Lista de produse: Perna X1

Etichete: walkera 180z piese, nunta fire tul, oppa cph1607 sticlă, vaza 2114 direcție, pietoni băiat de cauciuc, vântul val cercei, pietoni copii 43 cm, vibrator femeie zi, modern luciu de bază

Shell Material Piele
Numărul De Model -
Utilizarea Biciclete De Munte
Categorie Scaunul Din Față Mat
Dimensiune -
Utilizator BĂRBAȚI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea