100 de Culori Acuarela Markere pentru Desen Simțit-Vârf Pixuri Set Acrilic Stilou pentru Litere Manga Perie Acuarelă Creion Schiță Set

121.32lei

151.63lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs

1.DUAL SFAT ÎNTR-UN STILOU Inclusiv 1-2mm vârful pensulei și 0,4 mm vârful fin, puteți crea medii sau bold accidente vasculare cerebrale prin schimbarea presiunii periei și experiență bine accidente vasculare cerebrale cu extra fine sfat. 2.NON-TOXIC,ACID GRATUIT și de ÎNALTĂ CALITATE, formule Științifice, procesul de producție Standard cerneală pe bază de apă,pentru a vă oferi superior, de lungă durată, culori vibrante. 3.PERFECT PEN DESIGN Oferindu-vă o prindere confortabilă experiență,capac de stilou și cerneală, folosind aceeași culoare, vă permite să recunoască și să identifice fiecare culoare ușor și rapid alege culoarea corectă. 4.CEL MAI MULTIFUNCȚIONAL PERIE ȘI LINII FINE SET de PIXURI Această dublă sfat perie pixuri mare pentru Adulți cărți de colorat, schita, desena, colora, desena, scrie și obține de creatie într-o distracție și calificați mod.Felicitări, invitații de Partid, Scrisori de la prieteni și de familie, gel de evidențiere,arte și meserii, decorare, de îngrijire de zi activitatea, resturi de rezervare, utilizările sunt nelimitate.

Aleatorii de livrare pachet

Despre transport

1. Va vom trimite coletul în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. 2. Puteți urmări parcela cu numărul de urmărire în acest site: 17track.net 3. Timpul de livrare este depinde de compania de livrare pe care o alegeți.Dacă așteptați mai mult de 60 de zile, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva problema cu tine.

Despre feedback-ul

1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele.

FAQ

1. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit, exprima de transport maritim.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 2. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: perie marker sfat, eticheta de culoare roll, art schita, perie marker, 100 marker set, finokolor schiță markeri, kageyama tricou, scrisoare pen, perie stilou apă, Pix cu Gel set

Poate Fi Ștearsă Sau Nu No
Cantitate Pachet 100Colors/Cutie
Culoare Cantitate 100 de Culori
Nume De Brand jusenda
Numărul De Model BH0574
Tip 3 Acuarelă markeri
Culori 48/60/72/100 Culori
Tip 1 perie acuarelă pen
Origine NC(de Origine)
Ștampila No
Ambalare Set
Tip 2 Dual perie pixuri
Tip Art Marker

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea