Artpad 10W Gooseneck Durabil din Aluminiu Lampa de Podea cu Led-uri Cu 5 Nivel Luminozitatea Dimmer Cu Telecomanda Pentru Camera de zi de Lectură

317.75lei

392.28lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

wy-plugin-start

Bine ati venit la magazinul Nostru!!!

1.Suntem fabrica de vânzare directă, astfel încât prețurile aici puteți obține este într-adevăr competitive, iar calitatea este excelentă bazată pe fabrica noastra a finalizat sistemul de control al calității, noi credem că veți avea o lista de cumparaturi frumos aici!

2.Dacă aveți cereri Speciale sau produse Personalizate,vă Rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Despre noi

ShenZhen HeJia Lumina Company Limited este un profesionist acasă corpuri de iluminat producător, marca "Artpad".Principalul nostru produce includ Eye Led Lampa de Birou, Pandantiv lumini, lumini de Perete, cresc light,lumina de noapte,piesa lumina,lumina plafon.

Produsele noastre au lanunched în SUA și marea BRITANIE.Când porniți de iluminat, se va lua într-un cald și fericit acasă.Artpad 10W Gooseneck Durabil din Aluminiu Lampa de Podea cu Led-uri Cu 5 Nivel Luminozitatea Dimmer Cu Telecomanda Pentru Camera de zi de Lectură Caracteristică a gooseneck lampa de podea: 5 MODURI de LUMINA & 5 LUMINOZITATE : 5 stare de spirit unic moduri de iluminare și 5 nivele de luminozitate, cu funcție de memorie, puteți personaliza cu ușurință de iluminat nivelul de luminozitate pe baza nevoilor dumneavoastră într-un mod plăcut.SURSA de ILUMINAT LED : Reflectorizante sursa de iluminat LED oferă Naturale, non-lumina pâlpâitoare de stres/oboseala ochilor gratuit de productivitate și de bucurie.Și LED-ul va dura o lungă perioadă de timp de până la 30.000 de ore.Lumenul este de aproximativ 1000-2000. Control de la distanță : puteți controla lampa prin atingere panoul de pe lampa de podea sau prin Telecomanda.Este convenabil pentru persoanele în vârstă sau femei gravide, și ușor pentru utilizare în mediu întunecat.Ar fi un frumos lampa la loc lângă canapea și a creat o zona confortabilă pentru tine.Moale Gooseneck: Gratuit 360°unghi reglabil.Puteți regla lampa cu orice unghi ai dorinta de a face un perfect scopul.Vă permite să se concentreze pe dvs. țintă bine.Cerere: Potrivit pentru birou, dormitor, camera de zi,la școală, și de lectură.Arata elegant în spațiu și nu ia o mulțime de spațiu.

Modernă cu LED-uri Lampa de Podea Specifition Material: ABS+ Aluminiu metal

Max putere: 10 Watt

Culoare: Negru,Alb

Tensiune de alimentare: AC110V-220V

Out-put: 12V

De viata LED: >30000 ore

Temperatura de culoare: 3000K-6000K

Lumina metoda de control: Control de la Distanță sau Atingeți Panou de Control

La distanță de control de la distanță: în termen de 9,8 Picioare (3 metri)

Pachetul Include:

1*LED-uri Lampa de Podea

1*Comutator Telecomandă (bateriile nu sunt incluse )

1* Adaptor de Alimentare de Două tip de podea led lampa: tip:5 Grad de Luminozitate+control de la distanță de Tip B: 5 Grad de Luminozitate+ 5 Temperatura de Culoare+Control de la Distanță de Două Culori: Alb Și Negru atunci Când plasați comanda, vă rugăm să alegeți pe care doriți.Notă: Am putea trimite un adaptor UA sau UK plug ca un cadou.

Dacă ai nevoie, pls lasa-ne mesaj despre plug.Multumesc anticipat Foto de podea cu led-uri lampă pentru camera de zi:

În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit , WebMoney, transfer bancar și așa mai departe.

1.Articolele tale vor fi publicate în a doua zi lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.)

2.Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact; mai ales Rusia cumpărător, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru taxele vamale, pot Exista taxe vamale din cauza unor țară a politicii vamale .Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine.

4.Orice probleme ai avea, nu fi ezitat să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

* Vă rugăm să verificați pachetul și element cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

* Dacă aveți orice probleme sau nu sunt complet mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

* Dacă nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Vă rugăm să verificați pachetul și elementele cu atenție după ce a primit.

Ghid pentru a face cu probleme ca de mai jos

1.Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate prin mesaj, e-mail sau comerciale iesle.

2.Verifica pachetul și articol cu atenție.

În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit , WebMoney, transfer bancar și așa mai departe.

1.Articolele tale vor fi publicate în a doua zi lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.)

2.Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact; mai ales Rusia cumpărător, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru taxele vamale, pot Exista taxe vamale din cauza unor ării politicii vamale .Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine.

4.Orice probleme ai avea, nu fi ezitat să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Etichete: artpad lampa, lampadare moderne, fiul lampa, lampa de podea comutator, picior lampa, lampa de podea, lampa de podea cu led, lampa de pian, gooseneck led, bordura lampa

Tensiune 110-240V
Umbra Direcție Jos
Numărul De Model LA BEL-512
Technics Placat cu
Tipul De Bază Pană
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Sursa De Alimentare AC
Stil Modern
Comutator Atingeți Și Control De La Distanță
Temperatura De Culoare 3000k-6500k
Corpul Material ABS
Caracteristici LED-uri de Pian Lampa de Podea
Material ABS+Aliaj de Aluminiu
Umbra Tip ABS
Garanție 2 ani pentru suport de podea lampa
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Finisaj Fier
Nume De Brand Artpad
Este Estompat Da
Zona De Iluminat 5-10square metri
Este De Becuri Incluse Da
Numărul de LED-uri margele 48 buc
Certificare ce
Tip De Element Lămpi De Podea
culoare Alb, negru
Putere 10W
Cerere Foaier
Numărul de surse de lumină > 20

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea