Fibra de Carbon de Înlocuire Auto Oglinzi Laterale capace oglinzi Auto Oglinda Retrovizoare piese de Schimb pentru Honda Fit PÂNĂ City PÂNĂ

396.04lei

450.05lei

-12 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fibra de Carbon de Înlocuire Auto Oglinzi Laterale capace oglinzi Auto Oglinda Retrovizoare piese de Schimb pentru Honda Fit 2014 PÂNĂ City 2015 PÂNĂ Montarea : Pentru Honda FIt 2014 2015 2016 2017 2018 Pentru Honda City 2015 2016 2017 Stil : CU LUMINA de Stil B: FĂRĂ LUMINĂ ELEMENT: 1:1 de Înlocuire tip ( Înlocuiți oglinda originala acoperi ; ) Includ : L + R 2/buc Material : fibra de carbon + ABS Instalați : a Înlocui originalul Made in 3K real fibra de carbon , Lux-căutarea, cel mai bun cadou pentru masina ta! Observație: Fibra de Carbon oglinzi sunt bazate pe un OEM de plastic original oglindă , acest lucru asigură OEM montarea și încă o uimitoare carbon parte.Procesul este numit laminare unde carbon țese este infuzat pe cele existente oglindă, și apoi terminat off cu un mare lac cu luciu.

AMBALAJ:

Dacă aveți orice întrebări, pls rugam sa ne contactati inainte de a licita.

1, Q: Cum de a confirma dacă acest produs se potriveste cu masina mea sau nu?O: Dacă nu sunt sigur despre instalării, vă rugăm să contactați și să ne trimiteți poze(fata, spate si masina intreaga imagini), apoi vom verifica potrivesc sau nu pentru tine. 2, Q: Este adevărat 100% plin fibra de carbon, material și uscat de carbon?A: unele spoilere sunt integral din fibra de Carbon, dar nu toate produsele uscate de carbon, dacă sunteți cuirous despre asta, vă rugăm să ne contactați . 3, Q: Este FISCALE incluse în ordinea de încărcare?O: Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror locale taxe Vamale.În cazul în care elementul a fost returnat din cauza probleme vamale, ne poate rambursa numai pentru punctul de REPER, așa că vă rugăm să urmăriți colete în mod constant, odată ce te vamale problema,vă rugăm să contactați din timp, pentru a evita returnarea, sau putem doar element de rambursare parte o dată a revenit. 4.Q: cât de mult impozit trebuie să plătească?O:În țări Europene :toate elementele nevoie de taxe de import, care este de 35-45 de euro în baza noastră mică factură comercială În statele UNITE ale americii piață: toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000usd, ca valoarea facturii va fi 200usd ,atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.În Australia piață: toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000AUD, ca valoarea facturii va fi 200AUD ,atât în Australia piață nu trebuie să plătească impozit.

1. Vă rugăm să verificați mod de transport maritim înainte de a face comanda, să încercați să obțineți cel mai bun de transport cât vă place.

2. Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS nu sunt gratuite, dar pot bucura de discount foarte bun.Contactați-ne înainte de a licita dacă doriți să obțineți rapid de transport maritim.

Suntem un fel și furnizor cinstit, și sper că clienții noștri s-ar bucura de cumpărături în nostru Balioilhaircare.ro magazin.

Vom merge prin feedback-ul nostru de fișier într-o perioadă obișnuită, și va lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri clienți.

Dacă sunteți mulțumit de achizițiile de aici, de 5 stele de rating pozitive ar fi apreciat.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la orice tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback.Multumesc.

Vă rugăm să nu pune un feedback negativ, fără nici o negociere, satisfacția ta este scopul nostru, ne-ar fi apreciat pentru a contacta pentru orice problema.De asemenea, va fi pozitivă pentru a găsi o soluție bună atât pentru noi!

Sper că fiecare clienții pot lăsa rating de 5 stele feedback-ul pozitiv și BUCURAȚI-vă de cumpărături.

Vă mulțumesc!

Dacă ai orice întrebare despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a face o comanda.

Orice întrebare despre termenii de livrare sau metode de Plată ar fi bine venit, am de lucru de luni până sâmbătă.

În mod normal, răspunsul ar fi în 24 de ore în zilele Lucrătoare.Dar duminică nostru este zi de odihnă, așa că, dacă mă întrebi pe duminică, vă vom răspunde în următoarea zi Lucrătoare!Vă rugăm să fie PACIENT!

Orice specail cererea de pe ambalaj ar putea fi lăsat remarcă atunci când licitare Articol!

Vom urmări cererea dvs. atunci când bagajele!

Noi vă va oferi o rambursare completă, dacă produsul primit este diferit de descriere.

O Restituire va fi dat după ce am primit înapoi produs de calitate fină.

Vă rugăm să ne contactați înainte de expediere orice element din spate.

Dacă ai orice produs defect, trimite-ne poze înainte de a face un feedback.vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare.Soluție bună va câștiga ambele!

Expeditorul costurile de transport nu se întoarcă, și înapoi costul de transport maritim ar trebui plătite în partea ta.

Vă mulțumim pentru considerare de noi.

OEM/ODM va fi extrem de apreciat!Bine ati venit Ancheta dumneavoastră!

Etichete: gl1800 oglindă laterală, honda jazz oglindă, honda city oglindă, raf4 toyota 2020, laterale rabatabile oglinda honda city, honda accord interior, honda superhawk, honda fit oglinda laterala acoperire, maneta capacului honda city, camaro portbagaj mat

Modelul Anului 2014-
Includ
Personaliza
Pachet Cu greu cutie, burete în interiorul
Element De Lungime 30cm
Extern De Certificare De Testare CCC
Articol Diametru 10inch
Înălțime Element 30cm
Culoare
OEM
Tip De Element
Nume De Brand nigaiah
Numele Modelului pentru Honda Fit 2014 2015 2016 SUS
Tip De Material ABS+CF
Caracteristici Speciale 1
Lățime Produs 20cm
Calitate Nivel ridicat
Articol Greutate 0.8kg

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea