Boem Țesute Manual Abajur Macrame Agățat De Perete Lampă De Cafea Restaurant Decor Tapiserie Abajur Pentru Decor Acasă

16.76lei

23.29lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Boem Țesute Manual Abajur Macrame Agățat De Perete Lampă De Cafea Restaurant Decor Tapiserie Abajur Pentru Decor Acasă

Caracteristici: 1. General Dimensiune: abajur are un diametru de aproximativ 25cm /9.84 inch, cu o lungime de aproximativ 60cm / 23.62 inch, și un diametru interior de aproximativ 4 cm / 1.57 inch, care poate fi potrivit pentru candelabru generală.

2. Durabil caracteristici: de Înaltă calitate din bumbac frânghie, fără lumini incluse; aceste agățat abajururi sunt un mod frumos de a decora camera sau activități, oferind oamenilor un sentiment simplu și de a crea un sentiment relaxat în cameră.

3. Design rafinat: ciucure agățat abajur va crea un aspect decorativ și confortabil de iluminat pentru camera ta, cu o cârpă moale și atmosferă caldă; acesta poate fi agățată separat, sau o lampă cu LED-uri pot fi instalate în interiorul pentru a ilumina nod, turnare cel mai magic umbra.

4. Gamă largă de Aplicații: decoreaza camera, dormitor, camera de zi, depozit, balcon, restaurant, cafenea, hotel, bar, etc., foarte elegant, potrivit pentru retro și modern.

5. Potrivit Obiecte: Acest abajur este o glugă, becul de decorare acoperire este potrivit pentru orice mică lampă, bec, rotund lampă, lampă sferică, puteți să-l decora, dar acesta nu poate fi folosit pentru lampă tub.

Caietul de sarcini:

Nume: Țesute Abajur

Dimensiune: (despre)cu Diametrul de 25 cm/9.84 inch.Lungime 60 cm/23.62 inch

Greutate: aproximativ 750g

Lista De Ambalare:

Țesute Abajur*1

Etichete: dormitor tapiserie, boho bijuterii, kilim perete, aplicatiile abajur, autocolant de perete, boho, boho decor, macram, hang tapiserie, covor de perete

Stil Europa
Type3 camera de zi de decorare nunta
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
type1 Mână-tricotate Abajur
Type2 Macrame Lampă De Agățat Decor
Material Poliester / Bumbac
Forma RUNDA
type4 Canaf Abajur Tapiserie pentru decor acasă
Technics manual
model Alte
Tip Tapiserie Abajur

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea