Copii Rochii Pentru Fete de Iarna Faux Blana Fete Rochie de Catifea Îngroșa pentru Copii Printesa Rochie Vesta +Rochie 2 buc Copii Dress Toddler

94.56lei

189.12lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fete Rochie de Iarnă Faux Blana Copii Rochii Pentru Fete Îngroșa Catifea pentru Copii Printesa Rochie Vesta +Rochie 2 buc Toddler Copii Rochie Material: bumbac ,dantela , catifea , blană faux

· Culoare : bej

Departamentul nume: fete dress

· 1. Indiciu pentru a alege dimensiunea corectă, utilizați similare îmbrăcăminte pentru a compara cu dimensiunea.

· 2. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

Cum de a urmări coletul?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/en

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.

Pentru picătură de transport maritim,puteți trimite comanda pe adresa clientului,putem trimite coletul fără orice informații cu privire la magazinul nostru.

Feedback

Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de excelență pentru experienta de shopping de 5 stele și 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv 5stars este foarte important pentru noi.

Ne exprimam solicita să ne contactați imediat,ÎNAINTE de a ne da 3 stele sau 1 stele negativefeedback, sau dacă aveți orice problemă înainte de a comanda pentru produsele sau cum de a alege dimensiunea ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva grijile tale.vă rugăm să nu vă faceți griji , suntem sinceri vânzător .vom face tot posibilul pentru a servi tine tot timpul .

Transport :

Postul va fi livrat în termen de 1-5 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

Estimat timp de transport maritim: (Important, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de licitare)

1. Pentru Statele Unite ale americii: ePacket livrare din China (de la 9 la 20 de zile lucrătoare).În Rusia livrare din China (10 până la 30 de zile lucrătoare)

2. La nivel mondial: China Post Aer Înregistrat Mail.De obicei, elementul va sosi în termen de 15-30 de zile lucrătoare de la expediere.Brazilia nevoie de mai mult timp 15-45 zile lucratoare de transport (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

3. Pentru Balioilhaircare.ro standard de transport maritim în Olanda , Span , Franța ,Chile .În mod normal nevoie de 15-40 de zile lucrătoare , (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

Etichete: za rochie de catifea, vesta copii, faux blana vesta, copilul rochie de dantelă, lonh rochie de catifea, bralette și fusta set, băiatul vesta de iarna, blana vesta real, vesta de blana pentru femei, rfed rochie de catifea

En-gros En-Gros, Se Amesteca Ordine, Picătură De Transport Maritim, De Vânzare Cu Amănuntul
Built-in Sutien Da
Numărul De Model fete dress
Material Faux Blana
Gen Fete
Stil Drăguț
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Regulat
Guler Echipajul Gât
Nume De Brand childland poem
Decor model
Silueta O-LINIE
Numele Departamentului Copii
Origine NC(de Origine)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Model Tip Solid
Sezon Primavara vara toamna iarna

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea