Dahua 8MP IR WizSense Camera IP IPC-HDBW3841E-S INTELIGENT H. 264+/H. 265+ modul de Rotație de Sprijin 256G Card SD și POE Dome Camera 4K

446.54lei

551.26lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dahua 8MP IR WizSense Camera IP IPC-HDBW3841E-S INTELIGENT H. 264+/H. 265+ modul de Rotație de Sprijin 256G Card SD și POE Dome Camera 4K Sfaturi:

Acest model dacă comanda, poate, nevoie de în jur de 2 săptămâni sau mai multe zile, poate navei, vom încerca noastre cele mai bune pentru a livra mai devreme, dacă timp de transport maritim nu este suficient,vom lăsa un mesaj pentru a vă în avans și vă rugăm să ne ajuta să se extindă la comanda timp de transport maritim, vă mulțumesc pentru așteptare!

Cu avansat algoritm de învățare profundă, Dahua WizSense Seria 3 camera de rețea suportă funcții inteligente, cum ar fi perimetrul de protecție și de detectare a mișcării inteligente.Cu lumina stelelor tehnologie, acest aparat de fotografiat serie oferă o mai bună efect de imagine în starea de iluminare scăzută.

IPC-HDBW3841E-S

8MP IR Fix focal Dome WizSense Cameră de Rețea

> 8MP, 1/2.8" senzor de imagine CMOS, iluminare scăzută, de înaltă definiție a imaginii

> Iesiri max. 8MP (3840 × 2160) @20 fps (AI funcția activată în mod implicit)și sprijină 8MP (3840 × 2160) @25/30 fps (când AI funcției dezactivat)

> H. 265 codec, rata de compresie ridicată, rata scăzută de biți

> Built-in LED-uri IR, max.Distanta IR: 30 m

> ROI, INTELIGENT H. 264+/H. 265+, flexibil codificare a mărfurilor, aplicabile la diferite lățime de bandă și de stocare medii.

> Modul de rotație, WDR, 3D DNR, HLC, BLC, digital watermarking, aplicabile la diferite scene de monitorizare

> Detectare inteligent: Intruziune, tripwire (suport clasificarea și detectarea precisă a vehiculului și umane)

> Anomalie de detectare: detectare a Mișcării, video manipulare, scena schimbare, de detectare audio (Numai - CA suporturi), nici un card SD, card SD, full, card SD de eroare, deconectare rețea, IP conflict, acces ilegal, și detectarea tensiunii

> Alarma: 1, 1 (Numai - CA suporturi); audio: 1, 1 (Numai - CA suporturi)

> Suporta max. 256 G Micro SD card

> 12V DC/PoE de putere de aprovizionare

> IP67, protecție IK10

> SMD Plus

Ce metode de plată pot utiliza pe Balioilhaircare.ro?Pe aplicația noastră puteți utiliza următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și Balioilhaircare.ro Buzunar.Pe site-ul nostru (PC) puteți folosi următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, Transfer bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și Balioilhaircare.ro Buzunar.

Am expediat wordwide de către EMS.DHL.UP.FedEx.TNT.E-Pachete.Balioilhaircare.ro standard de transport maritim.China Post.Singapore Post.Hong Kong Post și așa mai departe.

China Post, de obicei dura aproximativ 15-50 zile să sosiți după livrare.Pentru unii regiune de la distanță, ar putea avea nevoie de mai mult timp.

E-Pachete,de obicei, dura aproximativ 15-40 de zile pentru a ajunge, după transport,Pentru unii regiune de la distanță, ar putea avea nevoie de mai mult timp.

Balioilhaircare.ro standard de transport este parte la Balioilhaircare.ro propria lor metoda de transport maritim,de obicei dura aproximativ 25-60 de zile în mod diferit în diferite țări.Pentru unii regiune de la distanță, ar putea avea nevoie de mai mult timp.

EMS, de obicei dura aproximativ 7-15 zile să sosiți după livrare.Pentru unii regiune de la distanță, ar putea avea nevoie de mai mult timp.

DHL/Fedex/TNT/UPS de obicei dura aproximativ 5-10 zile lucrătoare să sosiți după livrare.

Notă: Dacă aveți nevoie de elementul de urgență, puteți alege serviciul express.Desigur, puteți alege posta normala de serviciu, dacă nu te superi de așteptare!

Suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de serviciu de la terți ,dar daca coletul nu ajunge în timp de așteptat,vă rugăm să ne contactați ,vă vom ajuta să-l urmăriți și să vă dea o mulțumit de răspuns.

Suntem o companie responsabilă, va încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

Compania noastra a face produse de securitate mai mult de zece ani.este domeniul de aplicare de afaceri este specializd în exportul de marcă produse de securitate de peste mări,cum ar fi camera de Securitate,NVR,HCVR,XVR,Switch POE,Video Interfoane etc. Compania noastră oferă întotdeauna cele mai bune noastre de prețul cu Ridicata ,cele mai bune produse de calitate și servicii pentru clienții de peste mări,bun venit anchetă și să negocieze afaceri cu noi.

Etichete: suport g 81, Poe 16ch 4k, poe splitter, Camera de 8mp ip, ip dahua camera de 8mp mini, Camera 4k sport, Dahua, imou, dahua ptz, ir hikvision

culoare Alb
Lentila (mm) 2.8 mm
Origine NC(de Origine)
Conectivitate IP/de Rețea cu Fir
Depozitare 256G
De Alimentare(V) 12V DC/POE
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Tip Camera IP
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Numărul De Model IPC-HDBW3841E-S
Instalare Plafon
Megapixeli 8MP
Interfață De Rețea RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 81 mm*109.9 mm*109.9 mm
Certificare FCC
Format De Compresie Video H. 265
Tehnologia Infraroșu
Nume De Brand Dahua
Sisteme De Operare Acceptate Windows 10
Stil Camera Dome
Alimentare Cu POE
De Înaltă Definiție 8.0 Megapixeli
Senzor CMOS
Suport De Perete Plafon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea