UE/marea BRITANIE Smart Light touch Comutator 1/2/3 Gasca comutator de perete Touch/WiFi/Voce/APP Smart Home controller Funcționează cu Alexa/start Google

59.42lei

99.02lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1/2/3Gang UE WIFI Smart Touch Switch-uri Wireless de Control de la Distanță de Perete de Lumină On/Off Switch-uri Impermeabil Panou de Sticlă Funcționează cu Alexa si google Acasa

Wi-Fi remote --- Transforma lumina on/off de oriunde, în orice moment ,Acest smart switch conectează la dumneavoastră acasă existente rețea Wi-Fi pentru a oferi de la distanță fără fir de control de lumini (nu hub-ul necesar).

Comandă vocală --- Wi-Fi Inteligent Comutator de Perete este compatibil cu Amazon Alexa, Google Asistent și IFTTT pentru control vocal.Cu ajutorul "Smart Life" App, puteți controla dispozitive cu comenzi vocale.

Timer Programe --- Seta Programul pentru a dezactiva dispozitivele conectate în mod automat atunci când nu este în uz pentru a economisi energie.Verificați pentru a vedea starea de dispozitive conectate de oriunde pentru pace a mintii.

Protecție la supratensiune --- Construit în scurgere, protecție la suprasarcină comutator, asistență pentru produs de Protecție la Supratensiune, absorbția eficientă a bruște mare de energie, pentru a proteja echipamente de conectare de la daune.

Ușor de Utilizat --- nevoie Doar de o aplicație gratuită, conectați la rețeaua WIFI de acasă, și apoi porniți aparatul acasă de viata inteligente.

Ulitimate Frumusete --- Ingeniozitatea design asigură textura extrem de frumusete ,Sticlă Călită Suprafață Previne zero la cuțite sau ceva greu,apa disponibile pentru umed funcționare.

Parametru

S pecification

Tensiune De Intrare /Ieșire Tensiune

100-240V 50/60Hz

Max.Curent De Sarcină

10A

Panou De Sticlă

4mm sticla

WiFi Standard

2.4 GHz 802.11 b/g/n

Consumul De Așteptare

≤0,5 W

Numele App

Tuya Smart/Smart Viata

Modul De Conectare

Linie neutru&Live linie

Temperatura De Lucru

0 'C~80' C

Modul De Control

Control tactil,telefon mobil de control de la distanță,control vocal

Dimensiune

86*86*34mm /3.38 în*3.38 în*1.33 în

Lista de pachete:

● 1* Inteligent Comutator De Lumină

● 1* ghid de instalare Rapidă

● 2* Șuruburi

Etichete: comutator t85, acasă inteligent, panoul de comandă wifi ue, bluetooth vibrat, inteligent acasă cuptor, comutator wifi, 2 gang switch, sârmă comutator de perete, aur comutator de perete wifi, voice control comutator de lumină wifi

Garanție 1 An
Nume De Brand smartgorilla
Tip De Element Switch-uri
Caracteristici UE/marea BRITANIE Standard
temperatura de lucru 0 'C~80' C
Curent 10A
Feature3 Interruptor
Tensiune 90V-250V
Tip Comutator Control De La Distanță
Numărul De Model App comutator wireless
Feature2 Comutatorul de control al luminii
Comutator Tipuri Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Certificare ROHS
Feature1 led comutator
Material Plastic
Dimensiune 86*86
Facilitate4 interupteur comutator

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea