WiFi Benzi cu Led-uri de Lumină 15M Led-uri RGB Stripe DiodeTape 24V Flexibil RGB Benzi cu LED-uri Panglică Diodă cu WiFi Controler

109.72lei

168.81lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

1. O rola de 15m 24V APP-control benzi de lumină LED cu 300 de lumină margele este suficient de lung pentru a decora si lumina intreaga camera.Perfect pentru dormitor, living, bucatarii, dulap, scări, de Crăciun, cluburi, petreceri, decoratiuni interioare etc.

2. Cu DIY moduri de schimbare a culorilor și modul de muzică, puteți alege diferite culori și moduri în scene diferite, cu diferite de muzică.built-in de înaltă sensibilitate microfon ajustabil, care crearea de romantism, relaxare, petrecerea de ambianță cu muzică și lumină.

3. Rezistent și Durabil și Ecologic: emisii Reduse de carbon, nu radiații, nu flicker, și nu de poluare.În condiții de siguranță și stable.By adoptarea calificat FPC circuit board și Led-uri, banda a disipare a căldurii excelent, făcându-l mult mai durabil.

Caietul de sarcini

Material: ABS

Culoare: Vezi Foto

Dimensiuni: 15m lungime

Pachetul Include:

1 x Bandă de Lumină

Etichete: vacanta de striptease, tiras led rgb controller, led-uri rgb, control cu led-uri wifi, rgb lumina alb, led-15m tira, led-uri f 24v, Benzi cu LED-uri, RGB, banda led rgb

Rezistent la apa Da
Generarea De Energie Comutator
Nume De Brand Hapeisy
Ocazie Camera De Zi
Sursa De Alimentare AC
Certificare CCC
Tensiune 220V
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea